⁣⁣چند روش برای درمان بی‌حالی و کسالت

عواملی در بروز خستگی تاثیرگذار هستند و می‌توانند در افراد مختلف باعث بی رمقی و بی حالی شوند تغذیه تا چه حد در این زمینه نقش دارد می‌خواهیم روش‌های مختلف مقابله با خستگی را بدانیم.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ عواملی در بروز خستگی تاثیرگذار هستند و می‌توانند در افراد مختلف باعث بی رمقی و بی حالی شوند که روش‌های مختلف مقابله با خستگی را در زیر به شما معرفی می کنیم.

⁣⁣⁣⁣⁣ نوشیدن آب سیب‌زمینی
 ⁣سیب‌زمینی را قطعه قطعه کنید و آن را داخل لیوان آب بریزید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید، صبح قبل از خوردن هر چیز دیگری، آن را بنوشید. ⁣این نوشیدنی سرشار از پتاسیم باعث می‌شود کمتر احساس خستگی و تنبلی کنید.
 
⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣مصرف منیزیم بیشتر
⁣بدن به خودی خود منیزیم تولید نمی‌کند، هر چیزی از عملکرد ماهیچه و اعصاب گرفته تا سنتز پروتئین و تولید انرژی، به منیزیم نیاز دارد. ⁣بهترین راهِ دریافت منیزیم، مصرف غذاهای حاوی منیزیم به جای قرص‌های مکمل است. سبزیجات پربرگ با رنگ سبز تیره، آجیل، غلات کامل و موز، همگی سرشار از منیزیم هستند.
 
استفاده از اسفناج
⁣اسفناج که سرشار از آهن است می‌تواند به بالا بردن شمار سلول‌های قرمز کمک کند، بنابراین انرژی شما را بیشتر می‌کند و سلاحی برای مبارزه با کم‌خونی است، اسفناج از منیزیم هم غنی است.
 
⁣ ⁣نوشیدن آب لیموترش
⁣ آب لیموترش به یک بدن خسته، جان تازه‌ای می‌دهد. یک لیوان آب لیموترش درمان بی حالی و کسالت شماست، نمی‌توان همه‌ عناصر شیمیایی و مولکولی آب لیموترش را که با خستگی مبارزه می‌کنند، برشمرد، اما می‌توان گفت که انرژی‌بخش بودن و خواص درمانی این نوشیدنی اثبات شده است.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار