به گزارش
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برگزاری هشت دوره مسابقات هوافضا در سطح ملی در بخشهای دانش آموزی و دانشجویی از سال ۱۳۸۶ تاکنون، توانسته است علاوه بر رشد دانش عمومی و ترویج علم هوافضا در سطح کشور، افراد نخبه را به تحصیل و فعالیت در این رشته ترغیب کند.
برگزاری نهمین دوره این مسابقات نیز با هدف ترویج صنعت هوافضا و آشنا کردن جامعه با این دانش، شکوفایی استعداد و خلاقیت دانش آموزان علاقه مند، ایجاد ارتباط مستقیم دانش آموزان و اساتید دانشگاه، تشویق به انجام کار گروهی میان دانشجویان و دانش آموزان، تجربه حضور در یک رقابت علمی و عملی سالم در قالب یک فعالیت پژوهشی، ارائه آموزش لازم در مورد تفکر، تمرکز، طرح سوال و حل مساله، تقویت زمینه بروز تفکر سیال و طرح سوالات ذهنی از سوی دانش آموزان، آشنایی با تصویرسازی ذهنی، تحریک حس کنجکاوی، تفکر و ابتکار عمل و تاکید بر ضرورت پرورش تفکر جهانی و تفکر خلاق در دانش آموزان در دستور کار قرار گرفته است.
از آنجا که تمرکز نهمین مسابقات ملی هوافضا روی بهبود معیارهای داوری و سعی در بالا بردن سطح مسابقات است، شورای راهبردی مسابقات با هدف بالا بردن سطح علمی مسابقات و همچنین برگزاری لیگهای نوین در زمینه هوافضا دست به تغییرات بنیادین زد و تصمیم به حذف لیگهای هاور کرافت، گلایدر دانشجویی و برگزاری لیگهای جدیدی گرفت.
بنابراین دوره نهم مسابقات ملی هوافضا برای اولین بار با ۵ لیگ مختلف هواپیمای مدل، اطفای حریق، استارتاپ، گلایدر و راکت آبی برگزار خواهد شد که با نظر شورای راهبردی مسابقات، رقابتهای لیگ گلایدر و راکت آبی هوای فشرده مخصوص دانش آموزان و اطفای حریق، هواپیمای مدل و استارتآپ بدون محدودیت سنی خواهد بود.
براساس برنامه زمانی پیش بینی شده، مسابقات استارتاپ روز چهارشنبه، ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز میشود و زمان برگزاری مراسم افتتاحیه و آغاز رقابتها از پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه خواهد بود که تا روز ۲۲ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
نتایج نهایی پس از اتمام مسابقات، جمع بندی شده و پرونده این دوره از مسابقات ملی هوافضا در مراسم اختتامیه (۲۳ اردیبهشت ماه) با معرفی و اعطای جایزه به تیمهای برتر بسته خواهد شد.