به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رستمی مدیر کل شیلات مازندران با اشاره برگزاری نخستین دوره آموزشی طبخ ماهی غذای سلامتی مازندران گفت: ماهی سرشار از انواع ویتامین، پروتیین واسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 است که ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و قرارگرفتن آن در سبد غذایی خانوارها یکی ازاولویت های شیلات استان است که در همین راستا اولین دوره آموزشی طبخ ماهی با استفاده از مربی مجرب در شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی باشرکت تعداد 107 نفر از سرآشپزهای هتلها، رستورانها، آشپزخانه ها ، فست فودها و نیز بانوان و خانمهای شاغل ادارات این دو شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی فرگیران با شیوه های طبخ پنج نوع غذا با گوشت ماهی شامل: یوپ ماهی، پیتزا ماهیمازندران از بانوان خانه دار خواست به منظور داشتن جامعه سالم ماهی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
انتهای پیام/ م