به گزارش خبرنگار
حوزه دنیای ارتباطاتگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛سرهنگ سید علی میراحمدی گفت: با توجه به افزایش میزان تمایل کاربران به استفاده از تجهیزات هوشمند، این دستگاه کوچک امروزه به عنوان یک رایانه همراه و یا کیف پول همراه و ... مورد استفاده قرار میگیرد و این امر باعث تمایل نفوذگران از هک رایانهای شخصی به سمت هک پلت فرم تلفن همراه گردیده است.
این مقام انتظامی افزود: میتوان گفت اکثر تهدیداتی که قبلا متوجه رایانههای شخصی بود امروزه به سمت دستگاههای هوشمند همراه رفته است که نمونههایی از این تهدیدات؛ بدافزارها، بات نتها، جاسوس افزارها، بدافزارهای بانکی را میتوان نام برد.
رئیس پلیس فتا استان ادامه داد: به غیر از تهدیدات نرم افزاری و دسترسیهای غیر مجاز بحث سرقت گوشیهای هوشمند گزینه دیگری است که گریبانگیر دارندگان گوشیهای هوشمند میباشد و در این خصوص کاربران میتوانند با استفاده از قابلیت برخی نرم افزارها در صورت مفقودی و یا سرقت بهره بگیرند مانند پاک کردن اطلاعات، ip فرد استفاده کننده، تغییر سیم کارت، مکان جغرافیایی و ... .
در ادامه سرهنگ میراحمدی به نکات کلیدی اشاره نمودند که کاربران با رعایت آن یک امنیت نسبی را برای تجهیزات خود رقم میزنند، اولین گام نصب یک آنتی ویروس مناسب و بروز میباشد که این امر باعث جلوگیری از نصب برخی بدافزارها و جاسوس افزارها برروی گوشی میگردد .دومین گام، دانلود برنامههای مورد نیاز از منابع معتبر می باشد . این نکته را همیشه مدنظر قرار دهید که برنامههایی که در منابع نامعتبر به اشتراک یا عرضه میگردند قابل اعتماد نبوده و میتوانند حامل فایلهای آلوده باشند.
وی عدم نصب برنامههای غیر ضروری را سومین گام خواند و گفت: گام چهارم، محدودسازی دسترسی اپلیکیشنها میباشد برخی نرم افزارها دسترسیهای غیر ضروری را از کاربر میگیرند میتوان آنها را از مسیر تنظیمات گوشی غیر فعال کرد .پنجمین گام هم عدم کلیک بر روی لینکهای ارسالی توسط افراد در فضای وب به خصوص شبکههای اجتماعی میباشد.
سرهنگ میراحمدی در پایان به کاربران توصیه کرد امنیت در فضای مجازی نسبی است ولی میتوان با رعایت برخی گزینهها، امنیت اطلاعات خود را تامین نماییم.
منبع: پلیس فتا
انتهای پیام