به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با این حالا محققان دانشگاه Swansea در انگلستان قرار است که اواسط سال آینده میلادی به این ایده رنگ واقعیت بدهند و بانداژ هوشمند مورد نظرشان را تست کنند.
این محصول که برای ارسال گزارشات خود در مورد زخم های فرد بیمار به متخصصان حوزه سلامت از نسل آتی شبکه ارتباط بیسیم بهره خواهد گرفت، قادر است با استفاده از تعدادی سنسور نانو که در آن تعبیه شده اند، فرایند بهبود جراحات را دنبال نماید.
در ادامه پزشکان با استفاده از اطلاعات به دست آمده از بانداژ قادر خواهند بود که زخم مورد نظر را پایش کرده و برنامه درمانی مناسبی را براساس فرایند بهبودی برای آن پیشنهاد دهند.
پزشکان همچنین امکان می یابند که میزان فعالیت های فرد را هم تحت نظر بگیرند. در اینجا لازم است خاطرنشان کنیم که در زمان ورزش کردن خون بهتر در بدن جریان می یابد و در نتیجه بهبودی زخم ها در زمانی که فرد فعالیت بدنی بالایی داشته باشد با سرعت بیشتری اتفاق خواهند افتاد.
گرچه سنسورهای مورد استفاده در این بانداژ، توسط متخصصان حوزه نانوتکنولوژی تولید خواهند شد، با این همه خود محصول تماما با استفاده از پرینترهای سه بعدی ساخته می شود تا در هزینه های آن نیز صرفه جویی گردد.
پروفسور Clement در این باره گفت: هم اکنون یک میلیون نفر در مرکز نوآوری های جراحتی Welsh حضور دارند که می توانند محققان را در راستای انجام آزمایشات تکمیلی روی این بانداژ یاری دهند.
منبع: دیجی آتو
انتهای پیام/