وی درباره بیتوجهی به انجام شدن اقدامات فرهنگی در فوتبال بیان کرد: متاسفانه برد و باخت در باشگاه ها به یک اصل تبدیل شده و برای کسب نتایج مطلوب، بسیاری از مسائل فرهنگی و اخلاقی در نظر گرفته نمیشود. این در حالی است که کارهای فرهنگی به ویژه بخش مدیریت هواداران، باید جزء اقدامات اصلی باشگاه ها باشد.
احمدی ادامه داد: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باید با بداخلاقی تماشاگران، مربیان و بازیکنان جدی تر برخورد کنند چرا که چشمپوشی از این مسائل منجر به افزایش مشکلات میشود.
وی درمورد حواشی دیدار ماشین سازی تبریز و پرسپولیس تهران اظهار داشت: هر اندازه حساسیت مسابقات بالاتر برود، ناهنجاری هم بیشتر می شود. اتفاقات دیدار ماشین سازی و پرسپولیس زیبنده نبود و در چنین وضعیتی فوتبال ایران برای جامعه دست آوردی ندارد. فوتبالی خوب است که فضای آن برای مردم قابل قبول باشد. باید ابعاد فرهنگی، اخلاقی و تربیتی در ورزش و به ویژه فوتبال پر رنگ شود و فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه ها این امر را جزء تکالیف خود بدانند.
معاون فرهنگی وزارت ورش و جوانان در پایان خاطر نشان کرد: وزارت ورزش و جوانان برای بهبود این شرایط اقدام جدی می کند اما در این موارد، نیاز به عزم همگانی داریم و وزارت خانه به تنهایی نمیتواند مشکلات را حل کند. تمام بخشها باید به این مسئله حساس ورود کرده و به مسائل فرهنگی و اخلاقی باور داشته باشند.
انتهای پیام/