وی گفت : این گیاهان در برنامه غذایی مردم کرمانشاه قراردارد و عدهای از مردم از طریق جمعآوری این گیاهان و فروش آن به کسب درآمد میپردازند و بازار فروش این محصولات پررونق است.
کارشناس تغذیه افزود: گیاهان محلی علاوه بر طعم دلپذیر،دارای خواصی هستندکه برخی از این گیاهان بهصورت خام و برخی با شیوههای خاص پخته و مصرف میشوند.
شیرمستی همچنین به کنگر اشاره کرد و گفت این گیاه طبیعتی گرم و خشک دارد و بههمین علت آن را با ماست نیز میخورند و کنگر منبع غنی پتاسیم است. و.کنگر ضدعفونیکننده، اشتهاآور، تببر و هضمکننده غذا است و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش میشود.
گیاه شنگ هم بهسبب داشتن مواد تصفیهکننده، خون را تمیز میکند و برای رفع ورم روده و کلیه بسیار مفید است.
در فصل بهار سبزیجات کوهی فراوانی در بازار یافت می شود و همگان می توانند با رعایت رژیم غذایی و دارویی خود و عدم داشتن مشکلات کلیوی و کبدی و یا قلبی از آنها استفاده کنند
. گیاه دیگر ریواس است که این گیاه نیز به صورت وحشی در دامنه کوه ها می روید و مقوی قلب است و خواص ضدالتهابی دارد، ریواس سرشار از ویتامین های مختلف است.