وی افزود: با امضای این تفاهمنامه بخش فنی و واردات دستگاههای چاپی به وزارت صنعت، معدن و تجارت منتقل شد و محتوای موارد چاپی نیز در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باقی ماند.
برازش با اشاره به بازنگری آییننامهها عنوان کرد: از بهمن ماه سال گذشته روند بازنگری آییننامهها آغاز و نمایندگانی از سوی دو وزارتخانه برای تدوین آییننامههای جدید و اصلاح برخی قوانین معرفی شدند. از سوی دیگر جلسات کارشناسی با نمایندگان صنوف نیز برگزار شده است تا از این طریق روند اجرایی شدن تفاهمنامه با سرعت بیشتر دنبال شود.
در این جلسه نمایندگان دو وزارتخانه، نماینده اتاق اصناف، نمایندگان اتحادیه چاپخانهداران و انجمن سازندگان کاغذ و مقوا حضور داشتند. در این نشست مشترک درباره اصلاح بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین مواد ۱۷ و ۱۸ آییننامه تاسیس و نظارت بر چاپخانهها و واحدهای وابسته بحث و تبادل نظر شد.
در پایان این جلسه نیز مقرر شد پیشنهادات اصلاحیه بندهای آیین نامه در جلسه آینده شورا و با حضور دو وزیر تقدیم شود.
بر اساس این گزارش، در این جلسه محمودرضا برازش؛ مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هوشیار فقیهی؛ ایرج استاد علینقی؛ رئیس اتحادیه چاپخانهداران، معاون اتاق اصناف، بیژن تقوی نژاد؛ نماینده انجمن کاغذ و مقوا، علی محمد اسفندیاری؛ معاون دفتر صنایع سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهرابی از دفتر حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدحسن فکری معاون معاون امور آموزشی و پژوهشی حضور داشتند.
گفتنی است، تفاهم نامه وزارتخانههای فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنعت چاپ در بهمن ماه ۱۳۹۵ به امضا رسید. با امضای این تفاهمنامه بخش سختافزاری صنعت چاپ به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار میشود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بر کار محتوای آثار چاپی نظارت خواهد داشت.
انتهای پیام/