مواد مورد نیاز:
نخود (پخته و آبکش شده): 3 پیمانه
پیاز بزرگ (ریز خرد شده): 1 عدد
سیر (خرد شده): 2 حبه
گوجه فرنگی (خرد شده): 2 پیمانه
شیر نارگیل: 1 پیمانه
نشاسته ذرت: 1 ق س
فلفل پاپریکا: 2 ق چ
زردچوبه: 1 ق چ
زنجبیل (ریز خرد شده): 1 قطعه 2 سانتی متری
ادویه گرام ماسالا: 1 ق س
زیره سیاه: 2 ق چ
پودر تخم گشنیز: 2 ق چ
نمک: به میزان لازم
گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
روش پخت:
1. روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود 6 دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
3. نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود 15 دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت 5 دقیقه).
4. نشاسته ذرت را همراه با 2 قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
5. خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.
انتهای پیام/