به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مصطفوی مدیر کل حفاظت ، بهره برداری و امور مشترکین آب کشور در جمع مدیران آب منطقه ای مازندران از انسداد 14000 حلقه چاه غیر مجاز و تجهیز 5000 حلقه چاه به کنتور هوشمند در سال 95 خبر داد .
وی گفت : افت آب زیر زمینی از دهه 60 در کشور شروع و به مرور در برخی از دشت های کشور به بحران تبدیل شده است .
وی با اشاره به تغییر رویکرد و جهت گیری وزارت نیرو در بخش آب افزود : از سال 93 بدون استثناء همه گردهمایی های مدیران ارشد آب کشور به طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی اختصاص یافت و بقیه فعالیت ها از جمله بخش توسعه در اولویت های بعدی قرار گرفتند .
مدیر کل حفاظت ، بهره برداری و امور مشترکین آب کشور با تأکید بر بهره گیری از مشارکت مردم در طرح احیاء از پروژه اطلاع رسانی به عنوان یکی ازارکان مهم این طرح یاد کرد و گفت: اگر اطلاعات صحیح ، دقیق ، عمیق و سریع به مردم بدهیم قطعا دراجرای این طرح مشارکت و همراهی مردم را خواهیم داشت .
مصطفوی با بیان اهمیت سامانه ساماب و نقش آن در حل مشکلات و چالش های آب کشور افزود: این سامانه به جهت قابلیت و ظرفیت هایی که دارد موجب تسهیل درامور ارباب رجوع ، کاهش هزینه ، ایجاد وحدت رویه ،امکان نظارت بیشتر بر صدور پروانه ها ، شناسایی و کاهش گلوگاه های فساد در بخش آب و برق خواهد شد .
یخکشی مدیرعامل آب منطقه ای مازندران گفت: علی الرغم محدودیت اعتبار طرح های 15 گانه این طرح بخوبی آغاز شد اما این طرح نیازمند یک مهندسی مجدد در زمان اجراست تا نحوه پیگیری ، اجرا و راهبری آن بازنگری شود و به سمتی که نتایج آن موثر تر است هدایت گردد .
وی ضرورت اولویت گذاری در پروژه ها را با توجه به ویژگی های هر دشت امری مهم بر شمرد و افزود : با توجه به شرایط هر دشت از لحاظ وضعیت منابع آب طرح های آن باید اولویت گذاری و اجرایی شوند .
وی تهیه برش شهرستانی از برنامه طرح احیاء و تعادل بخشی را بخشی از برنامه سال 96 آب منطقه ای مازندران بیان کرد گفت :زمینه مدیریت آب در هر یک از شهرستانهای متنوع و فراوان بوده و پروژ ه های طرح احیاء باید در مسیر مدیریت آب گام بردارند .
انتهای پیام/آ