حسین مخلصی افزود: از مجموع مأموریتهای انجامشده در سال 95، تعداد 999 مورد مربوط به حوادث رانندگی بود که در این مأموریتها 925 نفر توسط واحدهای امدادی اورژانس 115 به بیمارستانهای نطنز و شهرهای مجاور منتقل و 38 نفر با تلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی در محل حادثه بهصورت سرپایی درمان شدند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان نطنز تصریح کرد: از مجموع مصدومان حوادث رانندگی این شهرستان در سال گذشته، ۳۳۳ نفر موتورسوار، ۲۷۵ نفر راننده، ۳۴۷ نفر سرنشین، ۲۷ نفر عابر پیاده و ۱۷ نفر سایر موارد بودهاند.
وی بابیان اینکه در این مدت، از مجموع 1855 بیمار غیر تصادفی، 1410 نفر به بیمارستان منتقل و 314 نفر بهصورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته، 303 بیمار قلبی، 187 تنفسی، 215 مصدوم ناشی از سقوط، 41 بیمار ناشی از مسمومیت، 28 مصدوم دچار سوختگی و 10 بیمار با مشکل زنان از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی نطنز استفاده کردند.
مخلصی با اشاره به وقوع 19 حادثه ویژه در این شهرستان در سال 95 شامل تصادفات و گازگرفتگی، افزود: در این مدت، تعداد 2 مأموریت احیای موفق به نام تکنسینهای فوریتهای پزشکی شهرستان نطنز به ثبت رسید.
وی اظهار کرد: سال گذشته، 569 نفر از شهروندان نطنز ازجمله برادران و خواهران بسیجی، کارکنان ادارات و نهادها، دبیران، دانشآموزان، کارکنان و داوطلبان و غنچههای جمعیت هلالاحمر و کشاورزان تحت آموزشهای طرح بها قرار گرفتند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان نطنز گفت: فوریتهای پزشکی این شهرستان با برخورداری از ۴ پایگاه شهری و جادهای، یک اتاق فرمان، ۳۰ نفر کارکنان و ۴ دستگاه آمبولانس فعال شامل 2 دستگاه اسپرینتر ۳۱۴ و 2 دستگاه اسپرینتر ۳۱۵ جدید و همچنین 2 دستگاه آمبولانس اسپرینتر ۳۱۴ و تویوتا هایس ذخیره، بهصورت شبانهروزی در حال ارائه خدمات اورژانسی به شهروندان است.
وی
افزود: شهرستان نطنز با جمعیتی بالغبر ۴۴ هزار نفر در شمال استان اصفهان
واقعشده است؛ این شهرستان دارای دو بخش مرکزی و امامزاده (بادرود)، دو
منطقه کوهستانی و کویری با جاذبههای گردشگری و زیارتی و ۴ شهر است که محل
گذر آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان، جاده ترانزیتی تهران – جنوب، راهآهن تهران
- اصفهان و تهران- جنوب است.
انتهای پیام/م