به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار گفت: این شهرستان از لحاظ سرانه فضای آموزشی، نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات آموزشی پایین ترین شاخصهای آموزشی در سطح استان و کشور را دارد.
ایوب درویشی در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مناطق حاشیه شهر چابهار و مدارس غیراستاندارد افزود: سرانه آموزشی چابهار با 48 سانتی متر مربع به ازای هر دانش آموز در مقایسه با میانگین کشوری حدود پنج متر مربع کمتر است.
وی افزود: تنها راه حل مشکلات آموزشی ورود جدی دولت با اختصاص اعتبارات ویژه و همکاری خیران مدرسه ساز استانی و کشوری است.
وی بیان کرد: توسعه امکانات آموزشی و زیرساختی باید متناسب با رشد جمعیت و آمار بالای مهاجرت به چابهار افزایش پیدا کند تا با مشکلات و چالش های گوناگون مواجه نشویم.
وی اضافه کرد: چنانچه دولت دو سوم هزینه ساخت مدارس را تامین کند شاهد حضور پر رنگ تر خیران در این زمینه خواهیم بود.
فرماندار ویژه شهرستان چابهار خواستار تامین بیش از هزار و 200 نیروی انسانی ماندگار و بومی برای آموزش و پرورش این شهر و بخش دشتیاری شد.
درویشی بیان کرد: مدارس موجود در این شهرستان و بخش دشتیاری با کمبود شدید امکانات از جمله میز و نیمکت، حصارکشی، انشعاب آب و برق، امکانات سرمایشی نظیر کولر و پنکه مواجه هستند.
وی خاطر نشان کرد: با تکمیل زیرساخت ها در چابهار این شهر تبدیل به مرکز تجارت و اقتصاد شرق کشور می شود و به عنوان دروازه ورود ایران و کشورهای همسایه آسیای میانه به آب های آزاد اقیانوسی بشمار می آید.
وی افزود: چابهار علاوه بر مشکلات آموزشی در زمینه حاشیه نشینی، بهداشت و درمان، دسترسی به آب شرب بهداشتی، برق و راه محرومیت شدیدی دارد که نیازمند توجه بیشتر است.
انتهای پیام/گ