به گزارش
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فخرالدین احمدی دانشآشتیانی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم افتتاحیه مرحله دوم طرح کشور وارنیش فلورایدتراپی دانشآموزان که در دبستان امام مهدی(عج) منطقه 11 تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: آموزش و پرورش طی این دو سال بیش از 5.6 میلیون دانشآموز را تحت پوشش این طرح قرار داده و همکاری خوبی با وزارت بهداشت در این خصوص داشته است.
وی ادامه داد: مراقبان بهداشت تلاشهای خوبی طی این ایام داشته اند و امیدواریم این طرح گسترش یابد تا شاخص پوسیدگی را به عدد یک نزدیک کنیم.
دانشآشتیانی در خصوص برنامههای حمایتی از دانشآموزان در درمان بیماریهای دهان و دندان تصریح کرد: طرح بیمه سلامت را در سطح کل کشور داریم و همچنین داخل مدارس سعی کردیم که گسترش این طرح را داشته باشیم تا طرح، جزو ضوابط ثبتنامی ما و پرونده بهداشتی دانشآموزان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سلامت در در کیفیت آموزش بسیار مؤثر است، اظهار کرد: مردم باید فرزندان خود را تحت پوشش بیمههای موجود قرار دهند تا اگر مشکل پوسیدگی دندان دارند، آن را درمان کنند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: از مسئولان آموزش و پرورش میخواهیم تا در آموزش دانشآموزان در خصوص پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک کنند، همچنین معلمان نیز نقش مؤثری دارند و اولیا نیز باید دقت کافی را داشته باشند تا دانشآموزان مسواک بزنند و در تغذیه آنها نیز دقت کنند.
وی بیان کرد: اگر پیشگیری را گسترده کنیم هزینه درمان به شدت کاهش مییابد چرا که هزینههای درمان برای خانوادهها نسبتاً سنگین است و بهترین کار این است که روال پیشگیری را در پیش بگیریم.
دانشآشتیانی با اشاره به اینکه از مدتها پیش پرونده شناسنامه سلامت برای دانشآموزان وجود دارد، یادآور شد: اما اینکه چه تعداد دانشآموزان دارای پرونده هستند دقیقاً نمیدانم بحثی که داریم این است که خانوادهها باید چکاپ فرزندان را مورد توجه قرار دهند و باید این فرهنگ را جا بیندازیم.
انتهای پیام/