محمد هادی قیامت با بیان اینکه در سال گذشته 68 پروانه جدید در این اتحادیه صادر شده است، گفت: 84 پروانه در همین مدت باطل و 31 پروانه نیز تمدید شد.
وی با اشاره به بالا بودن ابطالی پروانه واحدها نسبت به صدور پروانه جدید در سال گذشته تصریح کرد: رکود حاکم بر بازار و کاهش قدرت خرید مردم و بالا بودن هزینههایی از جمله اجاره بها موجب تعطیل شدن بسیاری از واحدها شده است و این تعطیلی نسبت به سال 94 روند افزایشی داشته است.
قیامت با اشاره با اشتباه خواندن و موفقیت آمیز نبودن اقدام دولت در توزیع کارتهای اعتباری خرید کالا در جهت افزایش رونق اقتصادی و کاهش رکود گفت: در وضعیت اقتصادی موجود، شرکتها و کارخانهها تولیدات خود را به صورت اقساطی به فروش برسانند و نیازی به این کارت وجود که سود آن به جیب دولت میرفت، نبود.
وی با بیان اینکه تقریباً کالای قاچاق در مغازههای لوازم خانگی یزد وجود ندارد، ادامه داد: کسبه یزدی به روش سنتی از عمده فروش و وارد کننده خرید کردهاند و چنانچه تخلفی نیز وجود داشته باشد از سوی وارد کنندگان صورت میگیرد و مغازهداران هیچ نقشی در آن ندارند.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی یزد با اشاره به صنعتی بودن استان یزد گفت: برخلاف استانهای دیگر، کارخانجات تولیدی و ارگانهای مختلف، تعاونی و واحدهای توزیع کننده لوازم خانگی را دارند که موجب پایین آمدن فروش کسبه و واحدهای صنفی در یزد شده است.
قیامت تصریح کرد: در وضعیتی فعلی اقتصاد و افزایش بیکاری مردم برای ارتزاق خود به بازار روی میآورند و ولی رکود حاکم بر بازار و هزینه ای بالا نیز موجب میشود که پس از مدتی کوتاه کسب و کار خود در بازار نیز جمع کنند.
وی افزود: مشکلات بازاریان و کسبه با وضعیت اقتصادی موجود روز به روز بیشتر میشود و دولت باید کارشناسانه مسائل اقتصادی را بررسی کند شاید بتواند نقطه عطفی ایجاد کند و جلوی تعطیلی واحدهای صنفی را بگیرد.
انتهای پیام/ص