وی در سال ۱۳۷۱ و پس از دریافت فوق لیسانس با فاطمه سجادی ازدواج کرد. همسر جلیلی، پزشک عمومی است و این زوج دارای یک فرزند پسر بنام سجاد هستند. جلیلی تحصیلات ابتدایی تا دانشگاه را در مشهد و تحصیلات دانشگاهی خود را تا مقطع دکتری معارف اسلامی علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق به پایان رسانده و در دانشگاه امام صادق به تدریس میپردازد. وی سابقه تدریس در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف را هم دارد و به زبانهای انگلیسی و عربی آشنا است.
حضور در جبهه
جلیلی در زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق از دبیرستان تا دوران دانشجویی بارها در جبهههای جنگ حضور یافت. در دی ماه سال ۱۳۶۵ دیدهبان تیپ ۲۱ امام رضا خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه در پی نبود امکانات و وضعیت اورژانسی، پای راست خود را از دست داد. پس از آن نیز در قسمت تدارکات لشکر حضور یافت.
پیشینه اجرایی
این سیاستمدار اصولگرا، عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی است. وی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ نیز دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی بود. وی پیش از این رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه، مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری و معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بوده است.
ثبت نام در انتخابات ۹۲
وی در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، آخرین روز ثبت نام انتخابات ریاستجمهوری ایران (۱۳۹۲)، با حضور در وزارت کشور، به منظور کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری ثبت نام کرد. وی پس از ثبت نام در جلسه مطبوعاتی شرکت نکرد. صلاحیت سعید جلیلی روز ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ از سوی شورای نگهبان برای نامزدی یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری احراز شد. شعار وی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ حیات طیبه بود و با کسب بیش از چهار میلیون رأی سوم شد.
جلیلی به عنوان یکی از گزینههای ریاست جمهوری 96 هم مطرح است اما تاکنون از اظهارنظر درباره کاندیداتوری در انتخابات آینده خودداری کرده است و باید منتظر ماند و دید در این انتخابات شرکت میکند یا خیر؟
انتهای پیام/
خداوند ایشان را حفظ و درجاتشان را متعالی بگرداند.