مصرف مارمیته به جای کره بادام زمینی، سطح گابا در مغز را افزایش و سبب بروز اختلالات عصبی مانند اوتیسم و صرع در افراد می شود.

مصرف مارمیته به جای کره بادام زمینی، تحرکات مغزی را کاهش می دهدبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه مردم آمریکا به جای استفاده از کره بادام زمینی روی به خوردن ماده غذایی مارتیمه آورده اند و این غذا یکی از موادی است که بیشترین طرفدار را در بین مردم این کشور دارد.
 
ماده غذایی مارمیته که از عصاره مخمر آب جو درست شده، بنا بر گزارش محققان این ماده افزودنی برای عملکرد مغز بسیار ضرر دارد.
 
ساندویچ مارمیته متاسفانه در کشور انگلستان نیز طرفداران زیادی دارد، اما دانشمندان تغذیه به این نتیجه رسیدند که عصاره مخمر موجود در مارمیته سطح یک انتقال دهنده مغز را کاهش می دهد.
 
 پژوهشگران دانشگاه یورک انگلستان در مطالعات خود متوجه شدند افراد بزرگسالی که روزانه یک قاشق غذا خوری از این ماده غذایی می خورند محرک های دیداری که شاخصی از افزایش سطح گابا در مغز است را به شدت کاهش می دهد.  

دانشمندان این دانشگاه در این رابطه می گویند: گابا یک انتقال دهنده عصبی مسئول مهار تحریک پذیری سلول های مغزی است و کمک بزرگی به تعادل فعالیت های مغز می کند.
 
مطالعات قبلی دانشمندان دانشگاه یوک نشان می دهد سطح گابای پایین خطر بروز اختلالات عصبی مانند اضطراب، اوتیسم، افسردگی و صرع را افزایش می دهد.
 
براساس یک تحقیق که توسط دانشمندان امریکایی بر  روی 100 نفر از  افراد میانسال صورت گرفته این نتیجه به دست آمد که آنهایی که مارمیته مصرف کردند در مقایسه با افرادی که از کره بادام زمینی استفاده می کنند، سطح گابا آنها افزایش می یاید و با کاهش بصری 30 درصدی مواجه هستند.
 
منبع: MTN
 
انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.