مصطفی آذرکیش مدیر کل دفتر کار دانش وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه تولید و اشتغال در آموزش و پرورش با تربیت نیروی انسانی کارآمد به ویژه در هنرستانهای کشور محقق میشود، عنوان کرد: از زمانی که رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، آموزش و پرورش این مسئله را در برنامههای خود قرار داده و آموزش همراه با تولید برای دانشآموزان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: ظرفیتهای حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر برای آموزش هنرآموزان استفاده میشود و اکنون 153 رشته در شاخه کاردانش برای دانشآموزان در نظر گرفته شده است.
مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: رشتهها متناسب با نیاز بازار کار طراحی شده و با مشارکت موسسات تولیدی، خدماتی و اجرایی کشور محقق میشود.
آذرکیش با بیان اینکه بیش از 350 هزار هنرجو در هنرستانها مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: با توسعه هر چه بیشتر این رشتهها میتوان فرصتهای شغلی ایجاد کرد و از مهاجرتهای افراد به سایر شهرها برای بحث اشتغال جلوگیری کرد.
وی افزود: شاهد رشد هشت برابری هنرآموزان در رشتههای کاردانش بودیم و پیشبینی اعتبارات برای تجهیز امکانات هنرستانها نیز مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: تأمین اعتبارات برای هنرستانها از طریق صندوق توسعه ملی و ۲ درصد از محل فروش گاز در نظر گرفته شده تا جهشی جدی در کیفیتبخشی آموزشی در حوزه رشتههای مهارتی داشته باشیم.
انتهای پیام/