مسعود شکوهی مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص بحث هدایت تحصیلی برای دانشآموزان پایه نهم در سال تحصیلی آینده گفت: از ابتدای سال تحصیلی فعالیتهای مربوط به این کار شروع شده و مشاوران مدارس به کارهای کارشناسی و مشاورهای پرداختند.
وی ادامه داد: مدارس با آمادگی کامل برای بحث هدایت تحصیلی دانشآموزان برنامهریزی دارند و آزمونهای روانشناسی و مشاورهای برای بحث هدایت تحصیلی دانشآموزان برگزار میشود.
مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: امسال دو آزمون توانایی و رغبت برای دانشآموزان در نظر گرفته شده که پس از برگزاری آن نتایج مورد ارزیابی قرار میگیرد و در این راستان در برخی مناطق در روزهای پایانی اسفند این آزمون برگزار شد و به طور کلی از ابتدای امسال برای تمامی دانشآموزان این آزمونها اجرا میشود.
وی تصریح کرد: با برگزاری آزمون بخش عمدهای از کار در بحث هدایت تحصیلی به پایان رسیده و باید منتظر آزمون عملکردی دانشآموزان پس از امتحانات خرداد ماه باشیم.
شکوهی با اشاره به تفاوت بحث هدایت تحصیلی نسبت به سال گذشته گفت: با تأکید وزیر آموزش و پرورش امسال حداکثر ظرفیت برای دانشآموزان در نظر گرفته شده تا آنها مبتنی بر توانایی، رغبت و امکانات ادامه تحصیل دهند یعنی اولویت رغبت و توانایی دانش آموزان بوده و هر منطقه حداکثر ظرفیت را بر این مبنا برای دانشآموزان اختصاص میدهد.
وی در مورد توسعه متوازن رشتهها برای بحث هدایت تحصیلی و توجه به اینکه این مسئله زمانبر بوده و نیاز به زیرساختهایی دارد که به تدریج در این مسیر حرکت میکنیم بنابراین این مسئله مانند پارسال الزامی نبوده و در هر منطقه دانشآموزان بر اساس ظرفیت حداکثری و توانایی و علاقه انتخاب رشته انجام میدهند.
مدیرکل امور مشاوره و تربیتی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: چنانچه ظرفیت مدارس دولتی پاسخگوی تقاضای دانشآموزان نباشد میتوان از ظرفیت مدارس غیردولتی بهره گرفت البته برای ورود به مدارس غیردولتی دانشآموزان باید برای ورود به هر رشته حداقل نمره لازم را کسب کرده باشند و فقط در بحث ظرفیت مدارس غیردولتی امکان حضور دانشآموزان را دارند.
وی یادآور شد: این مدارس نیز بر اساس قوانین آموزش و پرورش فعالیت میکنند و کمک به نظام آموزشی و پرورشی هستند.
انتهای پیام/
لطفا کمکم کنید
نمرات از یک تا پنج هستن که یک نشون دهندهی علاقهی کم هست و همینطور اضافه میشه تا پنج که نشون دهندهی علاقهی زیاد هست
و لطفا سوالات رو بر اساس واقعیت و با فکر جواب بدید چون برای انتخاب رشته خیلی موثر هستن :)
موقع پر کردن بخش علاقه مندی ها اگه ی گرینه رو خیلی دوس داشتیم باید ۵ میدادیم یا ۱ ؟نمیشه دوباره تجدید نظر کرد تو این آزمون؟
لطفا کمکم کنید
کمکم کنید
وقتی ثبت نام میکنم میگه باید مرور گرتونو ارتفاع بدید ولی نمیشه
لطفا راهنمایی کنید