دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از کشف و ضبط 470 کیلوگرم مواد خوراکی فاسد در روزهای 9 و 10 فروردین در طرح نوروزی این استان خبرداد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،در این گزارش عملکرد در خصوص فعالیت های نظارتی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در حوزه بهداشت محیط آمده است: در این دوروز بیش از ۱۲۰ مرکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی بازرسی شد.
بعلاوه آموزش چهره به چهره بیش۱۵۰نفر ارائه شد و بررسی ۸ مورد شکایت از دیگر اقدامات این چند روز بود.


در این گزارش در خصوص توقیف مواد غذایی مسموم ارائه شد: ۴۷۰ کیلو گرم ماده غذایی مسموم توقیف شد و توقف 1720 کیلو گرم ماده غذایی از دیگر برنامه ها بود.
بعلاوه ۴۳۹.۵کیلوگرم ماده غذایی با علایم مشهود فساد شامل پولک و نبات غاقد مشخصات و با علایم مشهود فساد، ۶۰ شل آب معدنی با شرایط نا مناسب نگهداری، مکمل غذای کودک و مکمل بدنسازی و مواد آرایشی غیربهداشتی و لبنیات معدوم شد.
در ادامه این گزارش همچنین از ۸ مورد اخطار تعطیل، ۶مورد پلمب و ۳مورد فک پلمب خبر داد.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.