مدیر گروه ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تأکید بر ضرورت تشکیل و توسعه هسته‌های پژوهشی به ویژه در حوزه‌های علوم پزشکی درباره مهم‌ترین علل محقق نشدن این امر توضیح داد.

سید محمدرضا منوّر‌ی مدیر گروه ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: ما در یک مرحله از آموزش‌ها برای کاربردی شدن دانش علمی–پزشکی که به تولید ثروت نیز بیانجامد، نیازمند فراهم‌آوری زیر‌ساخت‌های پژوهشی بسیار قوی و منسجم هستیم.

وی ادامه داد: در وضعیت فعلی سیستم‌های آموزشی کشورمان برای تربیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مختلف علی‌الخصوص در حوزه پزشکی بسیار قدرتمند هستند، اما برای ورود آن‌ها به بازار کار از طریق پژوهش‌های فناورانه که به ثروت بیانجامد آن طور که باید بستر‌سازی نشده است.

وی با تأکید بر اینکه باید زیر‌ساخت‌های لازم برای ارتقای پژوهش‌ها از طریق اجرای سیاست‌گذاری‌های درست در این زمینه فراهم شود، افزود: یکی از مهمترین مؤلفه‌های تحقق این مهم کالبد‌شکافی عمیق و البته کاربردی با حضور و نظر متخصصان پژوهشی دستگاه‌های مختلف و دخیل در امر آموزش و پژوهش است تا بتوانیم در این راستا برای پیشبرد اهداف پژوهشی کشورمان به آنچه سایر کشور‌ها رسیده‌اند، دست یابیم.

مدیر گروه ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: صرف تزریق بودجه‌های پژوهشی به منظور رشد آن کافی نیست.

به گفته وی، جای خالی هسته‌های پژوهشی برای تحقق اهداف کشورمان در این زمینه همچنان احساس می‌شود و لازم است بودجه‌های پژوهشی در جایی صرف شود که واقعاً نتیجه‌بخش باشد.

منوّر‌ی با بیان اینکه هیچ یک از هسته‌های پژوهشی دنیا به پراکندگی وضعیت این هسته‌ها در کشورمان نیست، اظهار داشت: اگر بخواهیم به صورت هدفمند در این راستا گام بردار‌یم باید همکاری‌های بین بخشی از سوی تمام دستگاه‌ها در این زمینه افزایش یابد.

وی در پایان گفت: خوشبختانه به تازگی با حمایت‌های چشمگیر معاونت علمی – فناوری ریاست جمهوری مسئله همکاری‌های بین بخشی وارد مسیر تازه و روشنی شده که همین راه مستلزم همکاری و مشارکت جدی گروه‌های مختلف علمی و پزشکی است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار