با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی در سفرهای نوروزی، از خطر مسمومیت گاز مونوکسید کربن در امان باشید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدرضا عالی منش رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی فارس گفت: در صورت امکان بر استفاده نکردن غذای رستوران های بین راهی، خودداری از پختن غذاهای فاسد شدنی و انتخاب غذای ساده و سرد تاکید کرد.
 
عالی منش افزود: غذاهای خام و پخته را بدون پوشش در کنار هم قرار ندهيد و گوشت، مرغ و ماهی را از مکان های معتبر تهيه و از خرید ماست، دوغ و شير محلی، از مکان های غير مجاز خودداری کنيد.
 
وی ادامه داد: مواد غذایی دارای مجوز ساخت، پروانه بهره برداری و نشان استاندارد خریداری کنید و در صورت استفاده از مواد غذایی کنسروی، به تاریخ مصرف آن توجه و 20 دقيقه در آب بجوشانید.
 
عالی منش نشانه های مونوکسید کربن در غلظت پایین را خواب آلودگی، خستگی، سردرد، سرگیجه، تاری دید، ضعف و بی حالی، تهوع و گاهی استفراغ عنوان کرد و ادامه داد: مونوکسید کربن در غلظت های بالاتر، باعث خفگی و در نهایت مرگ می شود.
 
وی اظهار داشت: استنشاق مونوکسید کربن، باعث کوری، اختلال عصبی، صدمه های مغزی، از کار افتادن و فلج شدن یکی از اندام ها و در نهایت مرگ می شود.
 
رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی فارس تصریح کرد: از روشن کردن پیک نیک و آتش در چادر و مکان های بسته خودداری شود.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار