به گزارش خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی اعلام کرد: افغانستان هنوز هم یکی از خطرناک ترین کشورها برای مادران و کودکان از نگاه دسترسی به خدمات بهداشتی است.
سازمان ملل متحد در این گزارش از بدتر شدن وضعیت بشری و در خطر قرارداشتن کودکان در افغانستان هشدار داد.
بر اساس این گزارش، یک سوم جمیعت افغانستان نیاز به کمکهای بشردوستانه در سال جاری میلادی دارند.
«ینس لارکی» سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد می گوید، وضعیت بشری در افغانستان در حال بدتر شدن است و همکاران ما در افغانستان هشدار از سال پر چالش دیگر می دهند.
وی افزود: ما شاهد آمار زیاد آوارگان داخلی جنگ هستیم که در سال جاری 38 هزار تن آواره داخلی داریم.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن ما انتظار بازگشت خانواده های آسیب پذیر بیشتر را از پاکستان داریم که آنها با سرمایه اندک یا بدون آن بر میگردند که واقعاً نیاز به حمایت ما دارند.
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد که که 9 میلیون و 300 هزار نفر در افغانستان نیاز به کمک های بشردوستانه در سال جاری میلادی دارند.
سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد افزود: ما در خواست کمک550 میلیون دلاری را برای سال جاری داریم تا از 5.6 میلیون افراد به شدت آسیب پذیر حمایت کنیم. کمی بیشتر از 15 درصد این درخواست کمک تاکنون دریافت شده است.
آوا نوشت: از سویی هم صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد یا یونیسف اعلام کرد که بیشتر از 41 درصد از کودکان افغانستانی زیر 5 سال از رشد باز ماندهاند که یکی از بالاترین ارقام در جهان است.
«کریستوف فولیراک» سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد می گوید، در افغانستان 4.5 میلیون نفر در مناطق متاثر از خشونت زندگی می کنند که دسترسی به خدمات بهداشتیی در آن محدود است.
افغانستان هنوز هم یکی از خطرناکترین مکانها در جهان برای کودکان و مادران در دسترسی به بیمارستان است.
در همین حال، سازمان ملل متحد اعلام کرد که 3.5 میلیون کودک هنوز هم دسترسی به مدرسه ندارند که 75 درصد آن را دختران تشکیل میدهند.
انتهای پیام/