به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کشورهای آسیایی ید طولایی در خوردن آبزیان عجیب و غریب دارند. جانورانی که حتی شنیدن نام آنها هم با ترس همراه است چه برسد به دیدن آن ها در ظرف غذای مقابل خود. اما گویا ذائقه چشم بادامی ها در این مورد کاملا خاص و متفاوت است. در خبری از همین جنس بشنوید از رستورانی در ژاپن که با روشی ظالمانه جانوران دریایی را پخته و در مقابل مشترین خود قرار می دهد. سرآشپز در طول روز تنها 5 قورباغه را خواهد پخت، بنابراین باید از قبل سفارش خود را ثبت کنید. قورباغه بوسیله تزریق زهر فلج می شود و سپس براحتی پخته و زنده زنده در ظرف غذای مشتری قرار داده می شود. به گفته برخی از مشتری ها گوشت قورباغه لذیذ و سبک است و مقدار چربی کمتری از سایر گوشت ها دارد.
برای دانلود
اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/