بازرسان دامپزشکی یک واحد فست فود در یکی از مجتمع های خدماتی – گردشگری را به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب کردند .

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت :این واحد فرآورده های خام دامی را در خارج از یخچال نگهداری و از روغن های غیرمجاز برای سرخ کردن  فرآورده ها استفاده می کرد .

عیسی غیاث یزدی همچنین رعایت نکردن مسائل بهداشتی در هنگام آماده سازی و طبخ غذا را از دیگر دلایل پلمب این واحد بیان کرد .

وی افزود: واحد متخلف برای  تضمین سلامت مسافران نوروزی تا اطلاع ثانوی تعطیل است .
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.