به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ صدیق شرهانی، مسئول انجمن فیلم و عکس شهرستان کارون گفت: موضوع این فیلم معضلهای اجتماعی است که اکثر مردم از آنها رنج میبرند و ما این معضلات را به صورت یک فیلم در آوردیم و برای مردم اکران میکنیم.
وی بیان داشت: بعضی از این معضلها، معضلهای قومیتی و یا معضل تیراندازی در مراسمها هستند که منجر به اتفاقات تلخی در استان خوزستان شده است و هدف ما از ساخت این فیلم این است که معضلهای تیراندازی را به صورت فیلم در آوریم و نشان دهیم که بعد از تیراندازی در مراسمها چه اتفاقات تلخ و ناگواری قرار است اتفاق بیفتد و چه مشکلاتی پیش میآید.
شرهانی خاطرنشان کرد: فیلم رمان و رماد اولین فیلم سینمایی طولانی است که ساخت آن را تجربه میکنم و پیش از این در حد فیلمهای کوتاه و تئاتر کار کرده بودم.
وی افزود: فیلم رمان و رماد 27 بازیگر دارد که متشکل از زن، مرد و خردسال است و پس از 25 روز تصویربرداری دوشنبه هفته گذشته آخرین روز تصویربرداری فیلم بود که ساخت آن تمام شد.
نویسنده و کارگردان فیلم رمان و رماد با بیان اینکه هیچگونه حامی مالی برای ساختن این فیلم نبوده است، اذعان کرد: تمام هزینهها از جیب شخصی من و چند نفر از بچههای کادر بوده است و مسوولان هیچگونه حمایتی از ما نکردند و وقتی برای مجوز میرفتیم با هزار ترس و استرس که خود مسوولین هم داشتند و نمیخواستند قبول کنند که کارگردانهای بومی استان هم قدرت این را دارند که یک فیلم سینمایی بسازند رفتیم. با وجود این، با رایزنیها توانستیم مجوز این فیلم را در حالی بگیریم که هیچ حمایتی از مسوولان استان برای ساختن این فیلم نشده است.
صدیق شرهانی اظهار داشت: همه کارگردانهای بومی استان خوزستان از ساختن فیلم سینمایی ترس و استرس دارند و ما برای ساختن این فیلم دروازهای برای کارگردان های بومی استان باز میکنیم که برای ساختن فیلمهای سینمایی ترغیب شوند.
وی افزود: هیچ مسئولی در استان تا به حال ندیده بودم که از هنرمندهای استان حمایت کند و اسپانسری برای آنها شود تا فیلم خودشان را بسازند.
کارگردان فیلم رمان و رماد گفت: ما بچههای هنرمند توانستیم دست به دست هم بدهیم و هزینهها را از جیب خودمان تهیه کنیم و این فیلم را بسازیم و شبانه روز نیز در حال کار بودیم و در این 25 روز تصویربرداری هیچکدام از مسوولین به طرف ما نیامد.
شرهانی اذعان داشت: آخرین حرفم به مسوولین این است که دست تمام هنرمندان استان را بگیرند چراکه ما میتوانیم و در توانمان نیز هست که بتوانیم فیلم بسازیم؛ ضمن اینکه خواهش دیگر من از مسوولین این است که وقتی یک هنرمند سمت دفتر آنها آمد واقعا یک جواب لایق به آن بدهند.
مسئول انجمن فیلم و عکس شهرستان کارون تصریح کرد: کارگردانهای بومی استان در عرصه فیلمسازی خوب بودند و در فیلمهای کوتاه در جشنوارههای کشوری و جهانی توانستند مقام اول را کسب کنند.
وی بیان داشت: تهیهکنندگانی در استان خوزستان داریم که از فیلمهای تهران حمایت میکنند ولی از فیلمهای خوزستانی حمایت نمیکنند.
صدیق شرهانی افزود: بعضی از تهیهکنندگان به من میگویند "وقت خودت را تلف نکن زیرا فیلم اگر بازیگر معروف نداشته باشد مردم برای دیدن آن نمیآیند" که جواب من در پاسخ به آنها این است که میگویم "ما میتوانیم با همین بازیگران بومی خودمان که از شهرستانهای اهواز و کارون هستند، نشان دهیم که میتوانیم مردم را به سینماها بکشانیم و در توان ما هست و اینکه ما بازیگر هستیم و میتوانیم."
انتهای پیام/گ