رئیس دانشگاه صنعتی شریف خبر داد؛

برگزاری «مدارس اشتغال» در دانشگاه صنعتی شریف

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: مدارس اشتغال در دانشگاه صنعتی شریف با هدف شناسایی ایده‌های برتر اجرایی می‌شود.

برگزاری «مدارس اشتغال» در دانشگاه صنعتی شریف
محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اقدامات این دانشگاه برای عبور از مرزهای دانش و دیپلماسی علمی کشور، اظهار داشت: در خصوص بین‌المللی شدن دانشگاه صنعتی شریف اقدامات خوبی صورت گرفته و در این راستا تبادلات دانشجو با کشورهای منطقه و دنیا در حال انجام است و مراکز تحقیقات دانشگاه شریف به طور دائمی تعاملات خوبی با سایر دانشگاه‌های معتبر دنیا دارد.
 
وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های مورد توجه در این دانشگاه انجام کارهای پژوهشی و آموزشی مشترک با مراکز علمی و تحقیقاتی مطرح دنیا است و این کار سبب ارتقا سطح کیفی دانشجویان و گسترش دیپلماسی علمی در دانشگاه صنعتی شریف می‌شود.
 
فتوحی ادامه داد: برگزاری دوره‌های مشترک تحصیلی علاوه بر اثرات علمی مسائل فرهنگی را ترویج می‌دهد و نهادهای علمی کشورمان را به سازمان بین‌المللی ذیربط معرفی می‌کند و در این طرح ارتباط ما با کشورهای همسایه در جهت رفع مشکلات و کمک به آن‌ها عمیق‌تر می‌شود.
 
وی تاکید کرد: راه‌اندازی دوره‌های آموزشی مشترک سبب تربیت نیروی انسانی می‌شود و تبادلات دانشجو بین دانشگاه صنعتی شریف با مراکز آموزش عالی تراز اول دنیا در حوزه تحصیلات تکمیلی انجام می‌شود و امروزه تبادلات خوبی دانشجویی و استاد با دانشگاه‌های برتر دنیا وجود دارد.
 
وی گفت: انجام پروژه‌های صنعتی با مراکز دانشگاهی کشور و بخش صنعت سبب ارتباط گسترده دانشگاه و فارغ‌التحصیل با این بخش می‌شود.
 
در ادامه مراسم محمدرضا برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به فعالیت این دانشگاه در حوزه هوا و فضا اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت به عنوان یک مرکز اموزشی کارآفرین اقدام خوبی در حوزه پژوهش و ساخت ماهواره‌های مخابراتی تحقیقاتی و سنجش از راه دور انجام داده است.
 
وی بیان کرد: رشته هوا فضا از چند سال پیش در دانشگاه علم و صنعت تاسیس شده و دانشجویان با کمک استادان این حوزه به این تکنولوژی دست پیدا کرده و در نهایت ماهواره‌های مختلفی را به فضا پرتاب و کشور را به عضویت سازمان بین‌المللی فضایی دراورده‌اند.
 
برخورداری عنوان کرد: تکنولوژی هوا فضا بسیار گسترده است به طوری ساخت ماهواره قسمت کوچکی از این حوزه محسوب می‌شود و مقوله هوا فضا گسترده‌تر از این موارد است که به خاطر علاقه کشورمان به پرتاب ماهواره بیشتر تحقیقات و پژوهش‌ها در این زمینه صورت می‌گیرد.
 
وی عنوان کرد: دانشگاه علم و صنعت به خوبی مسیر رشد و ترقی خود را در حال طی کردن است و بین‌المللی شدن و کارآفرینی یکی از اهداف اصلی این دانشگاه است تا دانشجویان پس از تحصیل کار مناسبی برای خود داشته باشند.
 
وی گفت: دانشگاه علم و صنعت با وزارت علوم و سایر دانشگاه مطرح دنیا ارتباط تنگاتنگ و خوبی دارد و در حال حاضر دانشجویان این دانشگاه در کشورهای مختلف از جمله فرانسه مشغول به تحصیل هستند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار