علیرضا صفاتاج افزود: این سیستم قادر است از طریق شبکه ارتباطی به محض نزدیک شدن اتوبوسهای مسافربری بین شهری به پاسگاههای پلیس راه نسبت به تخلیه اطلاعات اقدام کرده و عملکرد وسیله نقلیه را مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان گفت: سامانه مرکزی مذکور با سیستم صورت وضعیت مسافر و سایر سامانههای مورد نیاز تبادل اطلاعات میکند.
وی تصریح کرد: ارتقای بهرهوری حمل و نقل عمومی کشور در راستای اقتصاد مقاومتی و همچنین افزایش ایمنی و ارتقای سطح کنترل و پایش لحظهای عملکرد ناوگان، از اهداف اصلی طرح سپهتن است.
صفاتاج عنوان داشت: آنچه که بر لزوم طراحی و بهرهگیری از این سیستم هوشمند تأکید دارد، مدیریت یکپارچه، کنترل و ساماندهی اصولی ترددهای بین شهری است؛ وجود بیش از 440 هزار دستگاه خودروی حمل و نقل کالا و مسافر، 600 هزار راننده حرفهای فعال در این حوزه و همچنین جابجایی سالانه 500 میلیون تن کالا و 300 میلیون مسافر از دلایل دیگر استفاده از این سامانه هوشمند است.
وی در خصوص اینکه سامانه قادر است در خصوص مواردی نظیر نداشتن بیمه، معاینه فنی و جلوگیری از قاچاق کالا و سوخت هم کمک شایانی به مجریان قانون کند، اذعان داشت: سپهتن ابزاری است که کنترل و نظارت پلیس راه را دو چندان کرده و تلاش آنان را در برقراری نظارت بر مدیریت سرعت و افزایش ایمنی در جادهها را تسهیل میکند.
معاون حمل و نقل اداره کل
راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان خاطرنشان کرد: سپهتن میتواند با
تشخیص کارکردهای واقعی رانندگان، به صورت دقیق آنان را شناسایی کند؛ این
سیستم میتواند با کنترل سرعت ترددهای بین شهری، خطرات ناشی از تصادفات و
سوانح را به شکل گستردهای کاهش داده و نهایتاً سلامتی و ایمنی رانندگان را
تضمین کند.
انتهای پیام/م