بنا بر این گزارش؛ نوشابه لبنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف میشود، نوشیدنی محبوب کشور سوییس است. این محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکتهای لبنی به تولید انبوه رسیده است.
گفتنی است؛ نوشابه لبنی در واقع نوشابهای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابهها همان طعم و خاصیت نوشابههای معمولی را دارند، اما به جای رنگ و طعم دهندههای مصنوعی از طعم دهندههای حاصل از فرآوری شیر در آنها استفاده میشود به این ترتیب مضرات آنها به مراتب کمتر از نوشابههای معمولی است.
همچنین این نوشابهها به دلیل این که فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین، و املاح معدنی میباشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوانها به جای پوکی استخوانها از دیگر ویژگیهای نوشابه لبنی میباشد.
انتهای پیام/
خودباوری گمشده ی ماست...