به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی گفت: طرح تشدید نظارتهای دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی استان چهارمحال و بختیاری در ایام نوروز، از ۲۵ اسفندماه جاری تا ۱۴ فروردین ۹۶ اجرا میشود.
وی افزود: در این مدت بیش از ۵۰۰ بازرس این سازمان در قالب ۹ اکیپ ثابت و ۱۳ اکیپ سیار همه روزه وضعیت بهداشتی رستوران ها، مراکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی، فروشگاههای زنجیرهای و کشتارگاهها را کنترل میکنند.
نجاتی از مردم خواست: هر گونه تخلف در زمینه رعایت نکردن نکات بهداشتی در مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ گزارش نمایند.
انتهای پیام/ک