به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی زمانپور ، در ارتباط با مشکلات شنوایی شناسی اظهار داشت: مهمترین چالش شنوایی شناسی مثلاً در استان یزد تعداد زیاد فارغ التحصیلان کارشناسی و عدم پذیرش تعداد کافی تحصیلات تکمیلی در رشته شنوایی شناسی است که باعث شده شنوایی شناسها بیکار شوند یا به کارهای غیرمرتبط روی آورند.
وی تصریح کرد: شنوایی شناسان با مشکلات متعددی از جمله عدم بستن قرارداد با مراکز شنوایی شناسی، پرداخت مبلغ بسیار کم از طرف بیمه تأمین اجتماعی برای سمعک، درخواست اصل فاکتور خرید سمعک توسط اودیولوژیست از طرف بیمه سلامت بوده که همه این مشکلات فراتر از حد تصور است.
رئیس انجمن شنوایی شناسی استان یزد بیان داشت: علت اصلی و رتبه اول کمشنوایی و ناشنوایی در استان یزد، ازدواجهای فامیلی بوده لذا انجام مشاوره قبل از ازدواج بهویژه برای افرادی که در خویشاوندان نزدیکشان مشکل کمشنوایی و ناشنوایی مادرزادی وجود دارد ضرورت دارد.
وی اضافه کرد: در مراکز درمانی و بیمارستانی اعم از دولتی و خصوصی، تأمین اجتماعی نامهای داده مبنی بر اینکه برگه بیمههای اودیومتری را بهشرطی پرداخت میکنند که به اسم پزشک ENT لیست شود، یعنی انجام دهنده تستهای اودیولوژی بهعهده پزشک گوش بوده و اودیولوژیست را قبول ندارند.
زمانپور خاطرنشان کرد: شنوایی شناسان میتوانند با انجام مصاحبه و برگزاری کنفرانسهای مختلف برای آشنایی رزیدنتهای گوش اطفال، مغز و اعصاب و... علاوه بر شناساندن و نقش شنوایی شناس، به کل آحاد جامعه آگاهی دهند تا سالی یک بار برای انجام تست شنوایی به مراکز اودیولوژی مراجعه کنند. همچنین باید توجه داشت که تست دورهای شنوایی امری مهم در حفظ سلامت گوش به شمار میرود.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/