به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رمضان اولادی مدیرعامل پتروشیمی کاویان با اشاره به کامل بودن فاز ٢ این مجتمع برای افتتاح رسمی اظهار کرد: این مجتمع با هدف تأمین خوراک واحدهای پتروشیمی که در مسیر خط لوله اتیلن غرب قرار دارند، احداث شده است.
وی با یادآوری این که پتروشیمی کاویان هم اکنون با ٦٠ درصد ظرفیت اسمی در حال فعالیت است، افزود: هر ٢ فاز پتروشیمی کاویان به صورت مشابه، ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن اتیلن را دارند.
مدیرعامل پتروشیمی کاویان ادامه داد: هر فاز این مجتمع برای تولید اتیلن، سالانه به ١٢٥٨ هزار تن اتان نیاز دارد که این میزان را از فازهای ٤ و ٥، ٩ و ١٠، ١٥ و ١٦ و ١٧ و ١٨ پارس جنوبی دریافت می کند.
اولادی با بیان این که پتروشیمی کاویان بخش عمده یوتیلیتی خود را تأمین می کند، تصریح کرد: این مجتمع تنها برق و ازت را دریافت می کند.
وی با اشاره به این که پروژه پتروشیمی کاویان سال ٨٥ آغاز شد، یادآور شد: فاز یک این مجتمع در سال ٩١ راه اندازی و افتتاح و فاز ٢ نیز ٦ ماه است که به تولید رسیده و به زودی افتتاح رسمی می شود.
مدیرعامل پتروشیمی کاویان افزود: تمام مراحل احداث این مجتمع از مهندسی، تدارکات، نصب و راه اندازی از سوی متخصصان داخلی انجام شده است.
اولادی با بیان این که بخش عمده تامین مالی پتروشیمی کاویان در حدود ٤٠٠ میلیون یورو از سوی بانک صنعت و معدن صورت گرفته است، تصریح کرد: این شرکت ١٧٥ ال سی را نیز به صورت مستقیم از سازندگان داخلی و خارجی باز کرده است.
مدیرعامل پتروشیمی کاویان به تولید ٨١٧ هزار تن تولید این مجتمع از ابتدای بهمن ٩٤ تا انتهای دی ماه امسال اشاره و اظهار کرد: از این میزان، ٧٧٠ هزار تن به خط لوله اتیلن غرب تزریق شده و حدود ٤٠ هزار تن انباشتگی در خط بوده است.
وی یادآور شد: دلیل تأخیر در راه اندازی فاز ٢ پتروشیمی کاویان، کمبود خوراک و مشکلات ناشی از تحریمهای اعمال شده بر علیه این صنعت بود.
مجتمع پتروشیمی کاویان (الفین ١١) یکی از بزرگترین تولیدکنندگان اتیلن کشور است که اتیلن تولیدی در این پتروشیمی با خط لوله اتیلن غرب به پتروشیمی های لرستان، کرمانشاه، ایلام ، اندیمشک، کرمانشاه، کردستان، مهاباد و میاندوآب ارسال می شود.
در حال حاضر پتروشیمی های اروند، امیرکبیر و غدیر، مارون و غدیر نیز از اتیلن تولید شده در پتروشیمی کاویان استفاده می کنند.
انتهای پیام/