انباری و زیر زمین و هر نقطه‌ای از منزل را که احتمال می‌دهید فرزندانتان از آن به عنوان محل اختفا و نگهداری مواد محترقه استفاده کنند مورد بازرسی مکرر قرار داده و حتی المقدور از رفت و آمد کودکان و نوجوانان به این محل‌ها جلوگیری کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معاون فنی دفتر مدیریت بیمار‌های غیرواگیر با بیان این مطلب، گفت: در صورتی که افراد لباس گشاد بر تن دارند از نزدیک شدن به آتش یا پریدن از روی آن جدا خودداری کنند.
 
دکتر علیرضا مغیثی با تاکید بر این که باید از بازی با وسایل و مواد محترقه خودداری شود، گفت: انفجار فقط ۲۵۰ گرم مواد ساخت ترقه می‌تواند یک آپارتمان را به شدت تخریب کند، ضمن اینکه شیشه‌های ساختمانهای مجاور نیز در اثر این انفجار شکسته خواهد شد.
 
وی بیان داشت: نگهداری مواد محترقه و قرارگرفتن آن‌ها در کنار حرارت و یا در هوای گرم و در جیب یا دست افراد ایجاد انفجار و اشتعال می‌کند.
 
مغیثی گفت: با توجه به ممنوعیت قانونی تولید و خرید و فروش مواد محترقه و منفجره والدین باید با گوشزد کردن خطرات جانی و مالی ناشی از انفجار این مواد و ارائه توصیه‌های ایمنی لازم فرزندان خود را به پرهیز از دست زدن به این بازی‌های خطرناک ترغیب کنند.
 
وی بیان کرد: آشنایی با کمک‌های اولیه در بسیاری از مواقع موجب نجات جان افراد شده است پس در یادگیری آن بکوشید. تماشاچیان (ناظرین بیگناه) معمولا در خطر اصابت ترکش‌های ترقه‌ها و مواد منفجره هستند سعی کنید در تیر رس ترکش‌ها نباشید و هیچگاه نباید این مواد به سمت افراد دیگر پرت شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.