به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛پور شعیب مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: پیگیریهای کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان منجر به توقیف فعالیت یک کارگاه تولید ترشی در این شهرستان شد.
سید جابر پورشعیب افزود: در این کارگاه تولید و توزیع ترشی در شرایط نامطلوب محیطی و کاملاً غیربهداشتی با مواد اولیه نامرغوب و غیرمجاز به صورت زیرزمینی صورت میگرفت.
وی گفت: کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان و امور حقوقی این دانشکده همراه با نماینده صنعت و معدن، با اخذ مجوز از دادستان آبادان از محل موردنظر بازرسی به عمل آورده و 300 بشکه 100 لیتری ترشی کپکزده را مشاهده و توقیف کردند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در مانی آبادان تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه میتوانند مراتب را از طریق تلفن رسیدگی به شکایت معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به شماره 1490 اطلاع دهند.
انتهای پیام/د