به گزارش خبرنگار
حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور باقرصاد قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران در بازدید از مجتمع پردازش آرادکوه و دریاچه شیرآبه، با بیان اینکه روزانه ۸ هزار تن زباله در شهر تهران تولید می شود، اظهار داشت: شهرداری تهران به دنبال فراهم کردن تهدیدها به فرصت است.
وی با بیان اینکه مجتمع پردازش آرادکوه، مواد را از تهدید به فرصت تبدیل میکند، افزود: شاهدیم که در کارخانه ریجکت سوز، زباله ها بازیافت و همچنین به سرمایه تبدیل می شوند.
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: بر اساس کارهای کارشناسی انجام شده در آینده نزدیک شاهد عقد قرارداد کارخانه برای تولید انرژی با ظرفیت ۳ هزار و ۲۰۰ تن خواهیم بود.
باقرصاد با تاکید بر اینکه این قراردادها با شرکت های داخلی و خارجی انجام می شود، گفت: با این قراردادها می توانیم بالای ۵۰ تن برق تولید کنیم.
وی اضافه کرد: در آینده نزدیک ۳ هزار تن کود کمپست به ۵۰ تن برق تبدیل خواهد شد.
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به خشک شدن دریاچه شیرآبه، تصریح کرد: به دنبال آنیم که طی فرآیندی بتوانیم آب های تولید شده از زباله را به آب های مصرفی کشاورزی تبدیل کنیم.
باقرصاد با اشاره به اتحصال گاز در این کارخانه، افزود: هم اکنون نزدیک به ۲۰ مگاوات برق در این کارخانه تولید می شود.
وی با بیان اینکه در آینده نزدیک بازسازی خطوط پردازش آرادکوه را به صورت کامل داریم، تصریح کرد: مقدار زیادی زباله بازیافت داریم که بیشتر آن ها را استحصال خواهیم کرد.
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار در شهر تهران زندگی می کنند، گفت: عده ای بدون توجه به زباله تولید شده آن را دور می ریزند.
وی ادامه داد: بیشتر زباله هایی که در شهر تهران تولید می شود، زمین را آلوده می کند که این امر بسیار خطرناک است.
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه طول فیلترهای سیگار به ۳۰ کیلومتر می رسد، یادآور شد: بر اساس آمارهای به دست آمده هم اکنون ۴۵ درصد زباله ها خشک و ۵۵ درصد تر هستند.
وی افزود: امروزه شهرداری تهران علاوه بر جمع آوری زباله های شهر تهران، زباله های اطراف شهر تهران را هم جمع آوری می کند.
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه روزانه ۱۲۰ هزار متر مکعب پسماندهای ساختمانی در شهر تهران تولید می شود، گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، با دو کارخانه در آبعلی برای تبدیل پسماندهای خانگی به مصالح ساختمانی قرارداد بسته ایم.
باقرصاد با تاکید بر اینکه مواد آلومینیوم در حال تمام شدن است، افزود: باید استفاده از آلومینیوم را کاهش دهیم، چراکه این عنصر با ارزش نیز در حال تمام شدن است.
وی با بیان اینکه مردم سالانه ۶ میلیون لاستیک فرسوده به شهرداری تهران تحویل می دهند، تصریح کرد: باید در راستای تولید لاستیک های با کیفیت فکری اساسی شود تا این لاستیک ها طی یک زمان کوتاه فرسوده نشوند.
انتهای پیام/