به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: هرکدام از این نرمافزارها مشتری خاص خودش را دارد، هماینک عدهای در حال استفاده نرمافزار سروش هستند، همچنان که عدهای دیگر نیز از بیسفون و لاین و واتس اپ و... بهره میبرند.
وی درباره وضعیت فعالیت یا فیلترینگ شبکههای اجتماعی در ایام انتخابات آتی عنوان کرد: شبکههای اجتماعی نقش افزایش اطلاع رسانی به مردم را دارند تا بدانند که برنامه هرکدام از کاندیداها چیست.
واعظی تاکید کرد: تا جایی که شبکههای اجتماعی در کارشان تخلفی صورت نگیرد، فعالیت آنها ادامه پیدا میکند و قوه قضاییه، وزارت کشور، شورای نگهبان و شورای عالی فضای مجازی برای تبلیغات انتخابات دارای چارچوبی مشخص هستند و همه موظفند این چارچوب را رعایت کنند و تا زمانی که چارچوب و مقررات کشور از سوی شبکههای اجتماعی رعایت شود، چرا باید فیلترینگ شبکههای مجازی اعمال شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه درباره بومیسازی و بهروز بودن تجهیزات مخابراتی تصریح کرد: در وزارت ارتباطات، تلاش زیادی صورت گرفت تا از لحاظ سختافزاری و نرمافزاری بومی سازی صورت پذیرد، هم اینک شبکه "توانا" را با تجهیزات داخلی که طرحی بزرگ با ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه و سرمایهگذاری است را اجرا میکنیم و همه تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری آن ایرانی و داخلی است.
وی با بیان اینکه همه کابلهایی که در شبکه مخابراتی کشور مورد استفاده قرار میگیرد و حدود ۲۰ هزار کیلومتر کابل و ساخت داخل است، عنوان کرد: قوت ما در نرمافزار و برنامه نویسی است و در حال حاضر جوانان ما در این خصوص، فعالیتهای بزرگی را به انجام میرسانند.
انتهای پیام/