وی مصرف چای داغ ، دخانیات ، سیگار ، تریاک ، قلیان ، موادمخدر ، عدم مصرف سبزیجات و میوجات به اندازه کافی ، مصرف آب آشامیدنی ناسالم ، عدم تحرک بدنی و چاقی 10 عامل مهم در ابتلا به سرطان مری برشمرد.
معاون وزارت بهداشت از دیگر عوامل ابتلا به سرطان مری را ، نداشتن یخچال، استفاده نکردن از غذای مناسب ، آب بهداشتی و استفاده از غذاهای داغ برشمرد و گفت: استفاده از مواد مخدر مانند تریاک می تواند خطر ابتلا به این بیماری سرطان را تا دو برابر افزایش دهد.
دکتر ملک زاده افزود: ۳۳۵ هزار نفر هرسال به سبب ابتلا به بیماری سرطان مری در جهان جان خود را از دست می دهند.
انتهای پیام/ر