سیدرضا غلامی مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت و گو
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه ۲هزار و ۵۰۰ اکیپ در برنامه سلامت نوروزی تا نیمه فروردین بر امور بهداشتی نظارت میکنند، گفت: در ایام تعطیل نیز ۷۵۰ اکیپ بر مراکز ارائه موادغذایی، اماکن عمومی مانند هتل ها، رستورانهای بین راهی، و سامانههای آب رسانی نظارت دارند.
وی تعداد بازرسی بهداشت محیطی از ابتدای اسفند تا به امروز را ۳۴۷ هزار و ۵۹۸ مورد عنوان کرد و افزود: ۲۵۸ هزار و ۲۴۱ مورد از بازرسیها از مراکز حساس تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی با هدف کنترل بهداشت فردی و مواد غذایی بوده است.
غلامی با اشاره به بازرسیهای بهداشت محیطی از اماکن گفت: تاکنون ۶۲۰ هزار و ۶۳ مورد از اماکن عمومی مثل هتلها و مراکز اقامتی و آرایشگاهها و ۷ هزار و ۹۵ بازرسی بهداشتی از اماکن بین راهی در برنامه سلامت نوروزی بازرسی شده و اکیپهای بهداشت محیط از ۴ هزار و ۴۸۳ قلیان سرا به منظور کنترل دخانیات بازرسی انجام داده اند.
مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت یکی از موضوعات مهم را سلامت آبهای آشامیدنی معرفی کرد و افزود: در برنامه سلامت نوروزی ۱۵ هزار و ۷۱۶ بازرسی از سامانه آبرسانی و ۲۲۴ هزار و ۸۸۲ مورد از کلرسنجی سامانههای آبرسانی به منظور اندازه گیری مقدار کلر باقی مانده صورت گرفته است.
غلامی عنوان کرد: تاکنون در مجموع هزار و ۲۷۱ مورد از اماکن متخلف پلمپ شده و ۵ هزار و ۸۶۸ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند، همچنین بیش از ۵۱۸ تن موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شده اند.
انتهای پیام/