طاهر موهبتی افزود: زمانی هم که از دنیا میرویم نگاه میکنیم گره از کاری کسی گشودهایم یا نه، این به انسان رضایت قلبی میدهد؛ در تعالیم دینی ما هم به رضایت مردم توجه بسیاری شده است، اینکه مردم در مورد ما چه قضاوتی کنند مهم است که این رضایت هم به عملکرد ما بستگی دارد.
معاون برنامه ریزی و امور حقوقی وزارت بهداشت عنوان کرد: در حوزه سلامت این موضوع معنا و مفهوم دیگری پیدا میکند، حوزه سلامت یکی از جمیلترین حوزههاست که هیچ تفاوتی بین افراد وجود ندارد؛ وظیفه این حوزه، ارائه خدمت برای همه مردم است.
وی تصریح کرد: اگر جان یک انسان را نجات دهیم جان بشریت را نجات دادهایم و اگر جان یک انسان را به خطر بیندازیم، جان بشریت را به خطر انداختهایم پس حوزه سلامت، حوزه مهمی است.
موهبتی تأکید کرد: در سند چشمانداز توسعه، جامعهای برخوردار از سلامت را تعریف میکنیم، بر اساس همین نگرش در قانون اساسی با اصول متعدد این حق را برای همه مردم قائل میشود و برای دولت تکلیف مشخص میکند؛ هیچ فرقی هم ندارد که فرد موافق یا مخالف نظام باشد.
وی با اشاره طرح تحول نظام سلامت خاطرنشان کرد: این طرح که مبتنی بر احکام برنامه پنجم شکل گرفت، کاهش هزینه بستری مردم را خواستار است، باید پرداختی مردم از 70 درصد به 30 درصد میرسید که البته هنوز نرسیده است.
معاون برنامه ریزی و امور حقوقی وزارت بهداشت ادامه داد: طبق سیاستهای کلی سلامت، میبایست سهم ما از بودجه کشور از میانگین کشورهای منطقه بیشتر باشیم، قبل از طرح تحول 6.5 درصد از بودجه کشور به سلامت تعلق داشت، در حال حاضر به 7.2 درصد رسیدهایم با کشورهای منطقه که 8.5 درصد بودجه دارند، همچنان فاصلهداریم.
وی اظهار کرد: در کاشان سرانه تخت از 700 به هزار رسیده است، یعنی چیزی حدود 60 درصد رشد در این حوزه اتفاق افتاده است و این تعداد از میانگین کشوری بالاتر است؛ علیرغم همه تلاشهایی که در طرح تحول نظام سلامت انجامشده است، همچنان با چیزی که ایدهآل است فاصلهداریم.
موهبتی در پایان
عنوان کرد: باید از فرصتی که برای خدمت در حوزه سلامت در اختیار ما قرار
دادهشده است استفاده کنیم، اگر بودجه و امکانات کمی داریم، اخلاق را که
میتوانیم داشته باشیم؛ در حوزه پزشکی مهمترین چیز اخلاق است.
انتهای پیام/م