در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد؛
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد؛
![](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/12/18/5950086_970.jpg)
عابد فتاحی ،کارشناس صنعت و نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار
صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، گفت : در سال های گذشته به اندازه کافی خودروهای بی کیفیت داخلی به مردم فروخته شده و اینک زمان آن رسیده تا خودروسازان جهانی وارد ایران شده و یک رقابت سالم در بازار داخلی خودرو شکل بگیرد.
وی در ادامه، افزود: مردم به سختی پول جمع می کنند و حق دارند تا خودرویی متناسب با قیمتی که پرداخته اند ، سوار شوند.
این عضو سابق کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد: یکی از ضعف های بزرگ خودروهای تولید داخل ،گارانتی و خدمات پس از فروش آنهاست که موجب نارضایتی مردم شده است.
فتاحی ادامه داد: شرکت های خودروسازی محصولات نامتناسب تولید می کنند به عنوان مثال موتور پیکان را روی بدنه پژو سوار می کنند و در نتیجه یک محصول ناقص تولید می شود که با هیچ استاندارد جهانی مطابقت ندارد.
وی با اشاره به توانمندی های کشورمان در حوزه هایی مانند فرش ، متذکر شد : ما نمی توانیم به اجبار در صنعتی موفق باشیم و باید تلاش کنیم تا پتانسیل ها و استعداد های کشورمان را به درستی شناسایی کرده و در راستای آن قدم برداریم.
عابد فتاحی در پایان یادآور شد: کسانی که اصرار دارند از خودروی داخلی استفاده کنیم باید ابتدا بیایند و کیفیت تولیدات را بالا ببرند تا مردم نیز به سمت تولیدات داخلی متمایل شده و از مصرف آن راضی باشند.
انتهای پیام/
یه حرف حق شنیدیم
ما دوست داریم ماشین با کیفیت ایرانی سوار بشیم