به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان، محسن بهرامی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان سمنان گفت : دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر تمامی مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاه های طیور است.
وی افزود: طی۱۱ ماهه سال جاری کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۲۲۹هزار کیلوگرم گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده به بازار مصرف جلوگیری و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
رئیس اداره نظارت دامپزشکی استان سمنان طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان در سالجاری را یک میلیون و ۲۶۱هزار قطعه دانست و گفت: تمامی پنج کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
بهرامی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند، گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، شماره پروانه تولید، نوع و کدمحصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
وی یادآور شد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را با سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی دامپزشکی استان سمنان ۱۵۱۲ اعلام کنند.
انتهای پیام / ه