وزیر اطلاعات گفت: از اینکه اقلیت های دینی در کشور آرامش داشته و ابراز رضایت می‌کنند برای ما یک ارزش دینی است.

اینکه اقلیت‌های دینی در کشور ابراز رضایت می‌کنند برای ما ارزش دینی است
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات، حجت‌الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات در دیدار رهبران اقلیت های مذهبی و سیاسی ایران پس از شنیدن سخنان حاضرین، ضمن خوش آمدگویی به تبیین نگاه ظرافتمندانه اسلام نسبت به اقلیت های دینی و جامعه شهروندی مسلمانان پرداخته و پس از تأکید بر نقش موثر نمایندگان سیاسی اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی در ایجاد تعامل میان جوامع مسیحی ایران با ارگان های دولتی، نقش رهبران مذهبی مسیحیان ایران در انتشار واقعیات موجود کشور در مجامع بین المللی را مثمر ثمر دانست.
 
علوی با اشاره به بندهایی از نامه امیرالمؤمنین علیه السلام به مالک اشتر در زمان انتصاب وی به عنوان والی مصر (عهدنامه مالک) و نیز بیان داستان هایی از زندگی مسیحیان در حکومت علوی افزودند: اسلام آرامش همگان را می‌خواهد و ارتباط میان ادیان مختلف با مسلمانان در جامعه اسلامی، وظیفه اسلامی و شیعی ماست. آنچنانکه دین اسلام و مکتب تشیع تکلیف کرده است.
 
وزیر اطلاعات در ادامه برخی مشترکات میان ادیان توحیدی را بازگو نموده و ضمن یاد آوری خاطراتی از ملاقات های حضرت امام خمینی (ره) با اساقفه مسیحی، به ارتباطات نزدیک پدرانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با مسیحیان و حضور مکرر ایشان در منازل خانواده معظم شهدای اقلیت های مذهبی اشاره نمود.
 
وی ضمن مقایسه نمایندگان ارمنی و آشوری در مجلس شورای اسلامی که به لحاظ قومی تفکیک شده اند با سایر مجالس و پارلمان های کشورهای دیگر، این ویژگی را منحصراً از الطاف نظام مقدس جمهوری اسلامی نسبت به شهروندان غیرمسلمان خود دانسته و افزود: این مهم باعث می‌شود که اقلیت های دینی احساس تعلق بیشتری نسبت به کشور و میهن خود داشته باشند.
 
علوی با انتقاد از برخی اتهامات واهی علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص اقلیت ستیزی و عدم رعایت حقوق اقلیت های دینی ابراز داشت: اگر از نگاه قانونی با یک نفر مسیحی در قبال تخطی صورت گرفته برخورد می شود دلیل بر عدم آزادی مذهبی و یا دشمنی میان اسلام و مسیحیت نیست.
 
وزیر اطلاعات ضمن تقدیر و تشکر از دفاع رهبران سیاسی و مذهبی اقلیت های دینی در مقابل هجمه های وارده بر جمهوری اسلامی ایران افزود: از اینکه در دفاع از حق خود کوتاه نیامدید و با زبان خود بیانگر حقایق واقعی داخل کشور بوده اید تشکر می کنم چرا که شما از مظلوم دفاع کرده اید و حقیقت را بیان نموده اید.
 
وی در خاتمه ضمن بازخوانی مختصری از تاریخ حضور اقلیت های دینی و مذهبی در ایران افزود: از اینکه اقلیت های دینی در این کشور آرامش داشته و ابراز رضایت می کنند برای ما یک ارزش دینی است، چرا که مکلف به رعایت دستورات دین مبین اسلام، پیامبر عظیم الشأن اسلام و امامان معصوم علیهم السلام هستیم و از این بابت خرسندم و اعلام می کنیم که جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می داند تا انسان ها را به لحاظ انسانیت شان تکریم کند.
 
در این ملاقات که خانلری و آبرامیان (نمایندگان ارامنه در مجلس شورای اسلامی)، بت کلیا (نماینده آشوری در مجلس شورای اسلامی) و اساقفه آشکاریان، چفتچیان، کاشجیان داودیان (ارامنه منی ارتدوکس و کاتولیک) میرام و بنیامین (آشوری) حضور داشتند، حاضرین ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری جلسه و اقدامات وزارت اطلاعات و نیز اشاره به اهمیت موضوع امنیت در جامعه به عنوان عامل اصلی حیات اجتماعی و شهروندی، اعلام کردند: ایران رنگین کمان زیبایی است که از زندگی ادیان مختلف در صلح و آرامش و آسایش است.
 
این رهبران اقلیت‌های دینی و سیاسی همچنین بر این مورد تاکید داشتند که در اکثر کنفرانس های بین المللی از ما درباره و وضعیت اقلیت ها در ایران سوال می کنند و ما بر حسب وظیفه، خود را سفیران جمهوری اسلامی ایران در انعکاس واقعیات می دانیم. همواره از هم‌کیشان خارجی خود دعوت کرده ایم تا برای لمس واقعیت های موجود به ایران سفر کنند تا سموم ناشی از تبلیغات سوء را از اذهان خود بزدایند. و شاهد عینی آزادی در ایران باشند.
 
رهبران اقلیت‌های دینی و سیاسی همچنین تصریح کردند: با توجه به تحولات سیاسی و نظامی ایجاد شده در منطقه ضرورت دارد تا با حفظ همدلی و وحدت بین ادیان، مقابل دشمنان خود بایستیم. اگر مشکلات و سختی ها در مسائل مختلف وجود داشته و دارد برای همه ی شهروندان است و اطمینان داریم با همکاری همدیگر حل شدنی است. ارامنه در هر منطقه ای ساکن بوده اند شهروندانی وفادار به حساب آمده اند و خالصانه ترین داشته های خود را تقدیم کشورشان نموده اند.
 
این رهبران اقلیت‌های دینی و سیاسی در پایان خاطرنشان کردند: ما همواره خود را سفیران زنده جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی می دانیم. وزارت اطلاعات را تنها جایی می دانیم که همیشه یار و یاور ما بوده است. ارتباط وزارت اطلاعات با جامعه اقلیت صرفاً به جهت نیازهای مکمل است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار