اعضای شورای شهر تهران در جلسه علنی این هفته به بررسی مشکلات منطقه 3 شهرداری تهران پرداختند.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،؛ اعضای شورای شهر تهران در سیصد وسی وششمین جلسه علنی شورای شهر تهران در رابطه با مشکلات منطقه 3 مطالبی را مطرح کردند.

الهه راستگو عضو شورای شهر تهران در رابطه با منطقه 3 گفت: منطقه دروس سرای محله ندارد و لازم است تا اعتباری برای خریداری سرای محله اختصاص پیدا کند.

وی افزود: محلات ده ونک، قلهک و کاوسیه میدان میوه و تره بار ندارد.

راستگو گفت: بافت فرسوده در مناطقی مانند حسین آباد زرگنده وجود دارد، در صورتی که همه فکر می کنند منطقه 3 از این قبیل مشکلات ندارد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: با توجه به حجم ترافیک در منطقه، لازم است در این منطقه پارکینگ طبقاتی احداث شود و بودجه آن را می توان از تراکم فروشی تأمین کرد.

راستگو تأکید کرد: پیمانکارانی در منطقه هستند که بعد از گذشت چند سال‌ پول بانک‌ها و شهرداری را پرداخت نکردند و لازم است به این مسایل رسیدگی شود.

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران اظهار داشت: میزان موفقیت هر منطقه با توجه به اطلاعاتی است که شورایاران منطقه می دهند.

وی افزود: در مورد منطقه 3 دسترسی شمالی_جنوبی دسترسی خوبی است اما شرقی_غربی دسترسی خوبی وجود نداشت، به همین دلیل تونل آرش_اسفندیار احداث شد.

شاکری گفت: در چهارراه نیایش ترافیک زیادی وجود دارد و نیاز است در کنار پارک ملت پاکینگ احداث شود و اگر پارکینگ طبقاتی نیایش هرچه زودتر تکمیل شود، بخش زیادی از مشکلات را حل می کند.

محمد حقانی عضو کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر تهران اظهار داشت: مسئله ده ونک اکنون به معضلی در سطح منطقه 3 تبدیل شده است.

وی افزود: پیشنهاد دارم انتخاب شهرداری یک ناحیه  از 123 ناحیه شهر تهران را به انتخاب شورایان قرار دهد تا شاید مشکلات به دست مردم حل شود.

طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: ما هم قبلا پیشنهاد انتخاب شهرداری مناطق را توسط شورایاران داده بودیم اما موافقت نشد، اصلا ما می گوییم که شورای شهر هم توسط شورایاران مدیریت شود اما زمانی که ما پیشنهاد دادیم بودجه محلات توسط شورایاری ها تعیین شود در شورا رأی نیاورد و این دوگانگی قابل قبول نیست.

معصومه آباد رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران گفت: در رابطه با دانشگاه الزهرا(س) که سابقه طولانی در پذیرش دانشجویان دختر دارد مشکلاتی را مشاهده می کنیم.

وی افزود: وجود وسایل عمرانی در اطراف دانشگاه باعث ناامنی محیط اطراف برای دختران دانشجو شده است.

وی افزود: قرار بود فضای خالی کنار خوابگاه دانشگاه به ورزشگاه برای این دانشجویان اختصاص پیدا کند اما با تغییر شهردار این موضوع به فراموشی سپرده شده و این فضا به احداث بازار میوه و تره بار اختصاص پیدا کرد که فضا را برای تردد دانشجویان دختر ناامن کرده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار