رئیس کنفرانس وزرای داخله آلمان روز دوشنبه گفته است، شمار پناهجویانی که باید در سال جاری از آلمان اخراج شوند به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید.

آلمان ۵۰۰ هزار نفر پناهجو را در سال جاری اخراج می کندبه گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، مارکوس اولبیگ، رئیس کنفرانس وزرای داخله آلمان روی این حساب می کند که شمار پناهجویان واجد شرایط ترک آلمان امسال به ۵۰۰ هزار نفر برسد، اما او اعتراف کرده است که روند برگشت دادن این مهاجران مشکل است.

مارکوس اولبیگ، وزیر داخله ایالت زاکسن از حزب دموکرات مسیحی آلمان، امروز دوشنبه در مصاحبه با روزنامه "ولت” گفت: "ما جمعاً در برابر یک مشکل قرار داریم که باید انسان های بسیار زیادی را خلاف میل شان به وطن شان برگشت دهیم و این امر را با قانون معتبر مان عملی کنیم.

در جمع ۵۰۰ هزار مورد، موارد زیادی از سابق نیز شامل است.” او افزود، غالباً این مهاجران قدم به قدم خود را در جامعه ادغام کرده اند: "در این مورد به ویژه عملی کردن برگشت آنها دشوار است.

با وجود آنکه این امر طبعاً از دید یک دولت حقوق مدار ضروری است.”

وزیر داخله ایالت زاکسن از احزاب سوسیال دموکرات و سبزها خواست که در این هفته در نشست یا شورای فدرال آلمان که همه ۱۶ ایالت در آن نمایندگی دارند، در مورد درجه بندی دولت های مغرب (الجزایر، تونس و مراکش) به عنوان کشورهای های امن رای مثبت بدهند.

اولبیگ در این مصاحبه گفت: "این درجه بندی ضروری است تا جریان بررسی تقاضاهای پناهندگی [شهروندان این کشور ها] را تسریع کرد و به این مهاجرین پیش از سفر از کشورهای شان، روشن ساخت که شما نباید هیچ امیدی برای پناهندگی در آلمان داشته باشید.”

او تاکید کرد:”من از سبزها و بخشی از سوسیال دموکرات ها انتظار دارم که بالاخره از ممانعت [در درجه بندی کشورهای امن] صرف نظر کنند.”

افزون برآن رئیس کنفرانس وزرای داخله آلمان از برگشت دادن پناهجویان افغان به کشور شان دفاع کرد و گفت: "ما در پایان سال ۲۰۱۵ در کنفرانس وزاری داخله روی یک موضع گیری توافق کردیم که من تاهنوز از آن پشتیبانی می کنم: برگشت دادن به افغانستان در مناطق امن اساساً ممکن است.”

این در حالی است که برعلاوه سازمان‌های حامی پناهجویان، برخی سیاستمداران سوسیال دموکرات و سبزها در مورد امن بودن افغانستان برای برگشت پناهجویان رد شده این کشور ابراز تردید کرده اند.

انتهای پیام/


برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.