مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از نوسازی بیش از 11 هزار تاکسی فرسوده در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، میثم مظفر مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در نشست خبری که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدای سال جاری، 17 هزار تاکسی فرسوده داشتیم که تا به امروز 11 هزار و 285 دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی شده است.

وی افزود: در امر نوسازی تاکسی‌های فرسوده شهر تهران به یک رکورد بی سابقه دست یافتیم و در همین راستا تهران رتبه نخست نوسازی در کشور را از آن خود کرد.

مظفر اذعان کرد: در طرح نوسازی 2 هزار و 882 دستگاه سمند، 7 هزار و 955 دستگاه پژو و 448 دستگاه آریو تحویل تاکسیرانان شده است.

وی بیان کرد: از اردیبهشت سال 96 نوسازی تاکسی‌های فرسوده از سرگرفته می‌شود و پیش‌بینی می‌شود تا نیمه نخست سال 96 پرونده تاکسی‌های فرسوده بسته خواهد شد.

مظفر گفت: تعداد تاکسی‌های پیکان تا سال گذشته 6 هزار و 300 دستگاه بود که این عدد امروز به 714 دستگاه رسیده است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از خدمات رسانی در حوزه دانش آموزان استثنایی شهر تهران خبر داد و افزود: از زمان بازگشایی مدارس ، سازمان تاکسیرانی در شهر تهران به 4 هزار و 800 دانش آموز خدمات رایگان ارایه کرده است.

مظفر تصریح کرد: تا یک هفته آینده از نخستین اپلیکیشن موبایلی تاکسیرانی رونمایی می‌شودو به بهره برداری خواهد رسید و برند این نرم افزار معرفی خواهد شد.

وی بیان کرد: نرخ کرایه در این اپلیکیشن موبایلی برابر یا کمتر از نرخ کرایه دو شرکت به نام آژانس‌های اینترنتی است که فعالیت غیرقانونی دارند.

مظفر اذعان کرد: این اپلیکیشن به صورت غیررسمی و پایلوت با 100 تاکسی فعال است اما در رونمایی از این اپلیکیشن در فاز نخست، 8 هزار تاکسی به این نرم افزار موبایلی متصل می شوند.

مدیرعامل سازمان تاگسیرانی شهر تهران افزود: با اتصال تاکسیرانان به این سامانه درآمد آن‌ها افزایش می‌یابد و از سوی دیگر نرخ کرایه برای مسافران از نرخ مصوب پایین تر است.

مظفر بیان کرد: برای ورود تاکسیرانان به این سامانه صلاحیت و سلامت راننده به عنوان یک الزام مد نظر است و رانندگان تاکسی باید برگه نداشتن سوء پیشینه، اعتیاد و گواهی شهرشناسی را دارا باشند تا به این سامانه متصل شوند.

وی گفت: تا پایان سال آینده تعداد تاکسی هایی که به این اپلیکیشن متصل می شوند به 40 هزار دستگاه افزایش خواهد یافت اما برنامه بلندمدت این است که به 140 هزار تاکسی که در قالب سازمان تاکسیرانی و آژانس های تلفنی است دست پیدا کنیم.

مظفر در واکنش به فعالیت آژانس های اینترنتی عنوان کرد: آژانس های اینترنتی که به صورت غیرمجاز فعالیت دارند فاقد بیمه سرنشین برای مسافران هستند و اگر اتفاق و حادثه ای پیش آید شرکت ها هیچ تعهدی در قبال مصدومیت و مجروحیت و آسیب رساندن به مسافران را ندارند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی به ساخت و طراحی اپلیکیشن موبایلی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه IP نرم افزار و سرورها در داخل کشور بومی سازی شده و توسط مهندسان ایرانی طراحی شده است.

مظفر افزود: از قابلیت های این اپلیکیشن می توان به امنیت بالای این نرم افزار، انتخاب راننده مرد و زن، رزرو تاکسی، انتخاب نوع تاکسی هیبریدی، مدرن و معمولی اشاره کرد.

وی گفت: تمام تاکسی های متصل به این اپلیکیشن مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک جهت خدمات رسانی به مسافران را دارند.

مظفر در پایان اذعان کرد: راننده 2 هزار تاکسی در سازمان تاکسیرانی، بانوان هستند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۴:۴۹ ۲۰ اسفند ۱۳۹۵
خداروشکر تاکسیرانی به فکر افتاد
خداکنه به نفع تاکسیران ها باشه تو این چند وقته خیلی اوضاع شون نامساعد بوده
آخرین اخبار