به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب طرز تهیه غذایی با چوب شور را به شما آموزش داده ایم. چوب شور پنیری با مغز گوشت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت را در ادامه ببینید.
مواد لازم:
کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
پنیر پارمزان (پودر شده) ۱ پیمانه
زعفران (آب نکرده) ۱ قاشق مرباخوری
پودر پیاز ۱ قاشق مرباخوری
پنیر چدار ۱ فنجان
چوب شور به میزان لازم
گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
آب پیاز ۱ فنجان
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.
مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویهها را داخل آن بریزید. زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.
گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و ۲ تا ۶ ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
فیله هار ا. خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.
مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید. رولها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و ۳۰ دقیقه تا ۵۰ دقیقه اجازه دهید کاملا فیلهها برشته شوند.
وقتی فیلهها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید. پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.
نکات:
۱) در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.
۲) بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.
۳) بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوشفندی تهیه کنید تا خوشمزهتر شود.
منبع:نیک صالح
انتهای پیام/