استاندار هرمزگان گفت:پرداخت تسهیلات برای رونق تولید افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،جاسم جادری استاندار هرمزگان در چهلمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هرمزگان در بندرعباس افزود:پرداخت تسهیلات از نظر شمار واحدهای پرداختی هرمزگان به نسبت تعهد 100 درصد افزایش داشته است.
وی گفت: پرداخت این تسهیلات نقش مهمی در افزایش تولید و اشتغال در کشور و استان داشته است.
استاندار هرمزگان افزود : از ابتدای سال تا کنون به 704 واحد تولیدی ، معدنی ، کشاورزی و صنعتی 220 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.
جاسم جادری گفت : از ابتدای سال تا کنون بیش از 25 میلیون و 323 هزار تن تولیدات واحدهای صنعتی داشتیم که 5 درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
وی افزود : صادرات محصولات صنعتی در هرمزگان نیز از نظر وزنی 28 درصد و ارزش دلاری 52 درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
استاندار هرمزگان با اشاره به بخشودگی جریمه معوقه های بانکی زیر صد میلیون تومان گفت : بر اساس ماده دو تبصره 35 قانون بودجه سال 95 ، افرادی که زیر 100 میلیون تومان بدهی دارند جریمه پول آنها از طرف بانک و سود تسهیلات از طرف دولت بخشیده می شود.
جادری افزود : بیش از 51 هزار و 620 فقره در هرمزگان مشمول بخشودگی جرایم بانکی در استان هستندوبرای بهره مندی از بخشودگی سود و جریمه هر چه سریعتر به بانک ها مراجعه کنند.
وی گفت : با اجرای این طرح 370 میلیارد تومان اصل تسهیلاتی است که وصول می شود و سود قابل بخشش از طرف دولت 172 میلیارد تومان و جریمه بخشودگی بانک ها نیز 30 میلیارد تومان است.
استاندار هرمزگان گفت : برای رونق تولید کارخانه های آرد و نانوایی ها نیازی به واردات آرد و نان از استان های دیگر نداریم.
جادری افزود : شناسایی عرضه کنندگان نان که به صورت غیر بهداشتی و بدون کد شناسایی فعالیت می کنند از مصوبات این جلسه است.
وی گفت : باید به تولید کنندگان و عرضه کنندگان نان های بسته بندی غیر بهداشتی تذکر داده شود و در صورت رعایت نکردن از طریق مراجع قانونی با آنها برخورد می شود.
فرماندار شهرستان بندرعباس در این نشست گفت : باید با همکاری سازمان صنعت معدن و تجارت ، انجمن نان ، مرکز بهداشت و شرکت غله از واردات نانهای بسته بندی غیر بهداشتی و غیر استاندارد جلوگیری شود.
احمد پویافر افزود : از ابتدای سال تا کنون 3 هزار و 12 مورد بازرسی از نانوایی ها انجام که 59 مورد آنها پلمپ شده است.
فرماندار شهرستان بندرعباس گفت : بیشترین تخلفات نانوایی ها کم فروشی و نصب نکردن نرخ نامه است.
رئیس انجمن نان و شیرینی هرمزگان در این نشست گفت : روزانه 40 تا 50 تُن نان غیر بهداشتی از اطراف شهر بندرعباس در مراکز عرضه موادغذایی توزیع می شود .
کامبیز کلامی افزود : این نان ها بدون تاریخ تولید ، قیمت ، وزن و نام تولید کننده هستند .
وی گفت : بیشتر این تولید کنندگان نانهای غیر بهداشتی به علت دریافت آرد یارانه ای با قیمت پایین تر نانها را به فروش می رسانند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت : باید میزان نمک در نان ها به کمتر از یک درصد کاهش یابد.
غلامعلی جاودان افزود : هرمزگان 952 نانوایی سنتی و 86 نانوایی غیر سنتی دارد.
وی گفت : نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه موادغذایی در استان همچنان در حال اجراست.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت : سرمایه گذاری طرح های صنعتی امسال در هرمزگان 36 درصد افزایش یافته است.
خلیل قاسمی افزود : هرمزگان جز استان های برتر در زمینه سرمایه گذاری است.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.