کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از خانواده‌ها خواست تا شیرینی عید را تنها در یخچال نگهداری کرده و از پنهان کردن آن در کمد و اماکن دیگر خودداری کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بهمن خدادادیان با بیان اینکه شیرینی خشک بهترین نوع شیرینی برای عید است، گفت: مدت تعطیلات عید طولانی است و خرید شیرینی خامه‌ای یا مربایی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
 
وی افزود: فسادپذیری این نوع شیرینی‌ها به خاطر مواد اولیه آنها بسیار بالاست و نگهداری طولانی‌مدت آنها توصیه نمی‌شود.
 
خدادادیان گفت: شیرینی نخودی به خاطر خشک بودن و نیز حجم اندک بهترین شیرینی عید است و توصیه می‌شود در صورت خرید شیرینی، بسته‌های آن حتما در یخچال نگهداری شود.
 
این کارشناس بهداشت افزود: در شیرینی خشک به طور معمول آب فعال کم است و میکرواُرگانیسم‌ها در این شرایط کمتر رشد کرده و این نوع شیرینی‌ها دیر فاسد می‌شوند.
 
وی هشدار داد: خانواده‌ها از پنهان کردن شیرینی در کمد و مکان‌های گرم و مرطوب خودداری کنند و جعبه‌های شیرینی را تنها در یخچال نگهداری کنند.
 
این کارشناس بهداشت در خصوص خرید شیرینی از دست فروش‌ها و بازار روز نیز هشدار داد و افزود: متاسفانه شهرداری تنها بازار روز راه انداخته و نظارتی بر اجناس عرضه شده در آن ندارد و شاهد هستیم شیرینی‌هایی که معلوم نیست از چه مواد اولیه و در چه مکانی تهیه شده‌اند در آنها عرضه می‌شود، بنابراین از مردم می‌خواهیم به طور جد از خرید این نوع شیرینی‌ها خودداری کنند.
 
خدادادیان بهترین زمان خرید شیرینی را 25 اسفند به بعد دانست و اظهار کرد: خرید زودهنگام شیرینی امکان فسادپذیری آنها را در نگهداری طولانی مدت افزایش می‌دهد.
 
این کارشناس بهداشت نان برنجی را هم با توجه به خشک بودن و کم حجم بودن یکی از شیرینی‌های مطلوب برای عید دانست و اظهار کرد: توصیه اکید ما این است که بدلیل تقلبات فراوان در تولید نان برنجی از جمله استفاده از رنگ تقلبی به جای زعفران و حتی آرد معمولی به جای آرد برنج، حتما نان برنجی را از اماکن معتبر و دارای مجوز تهیه کنند.
 
وی افزود: بر روی بسته‌های نان برنجی مرغوب و بهداشتی باید شناسه نظارت و آرم سیب سلامت وجود داشته باشد.
 
منبع:ایسنا
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.