۱. برای به دست آوردن آب بیشتر از لیموی تازه، قبل از بریدن آن را با کمی فشار روی سطح میز بغلتانید.
۲. برای تازه نگه داشتن نان به مدت یک شب کامل یک ساقه کرفس را همراه با نان، در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم خود را حفظ کند.
۳. قبل از بریدن فلفل تند، دستها را با کمی روغن چرب کنید تا تندی و بوی آن جذب پوست نشود.
خانه داری و مهارتهای زندگی.
۴. برای حفظ رنگ سبزها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید، زیرا اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاونوئید موثر است، اما از آنجا که سبزیهای سبز رنگ کلروفیل دارد، این روش موثر نخواهد بود.
۵. آب جوشیده، از آب شیر سریعتر یخ میزند.
۶. برای کم کردن طعم شور خورشت یا سوپ، تکهای سیب زمینی در آن بیندازید تا همانند اسفنج، نمک اضافه را به خود جذب کند.
۷. در صورت سوختن ته برنج، قابلمه را از روی اجاق بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه یک تکه نان روی برنج قرار دهید تا طعم سوختگی را به خود بگیرد.
۸. پس از خاموش کردن شعله خورشت یا سوپ چرب، بگذارید کمی بماند تا چربیها رو بیاید. چند تکه یخ را در آن قرار دهید تا چربیهای اطراف سفت شود. سپس سریع قبل از آب شدن یخ، چربیها را خارج کنید.
۹. هنگام جوشیدن شیر، آب موجود در آن شروع به تبخیر میکند و لایه چربی و پروتئین با تراکم ضخیم روی سطح آن به وجود میآید. این لایه به قدری ضخیم میشود که بخار به آسانی نمیتواند از شیر عبور کند و حالت انفجار به وجود میآید. برای پیشگیری کافی است یک ملاقه در ظرف شیر در حال جوش قرار دهید تا شیر سر نرود.
۱۰. پیاز را در کاسه آب قرار دهید و پوست آن را بگیرید. این کار مانع از خارج شدن گاز پیاز و سوزش چشم میشود. همچنین میتوانید چاقو را به کمی آب لیمو آغشته کنید.
۱۱. برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها، در کشوی ویژه سبزیجات یخچال، حوله کاغذی قرار دهید تا با جذب کردن آب اضافه مانع از پوسیدگی آنها شود.
۱۲. جوشاندن پوست سیب به مدت ۳۰ دقیقه در قابلمه آلومینیومی از کدر شدن آن جلوگیری خواهد کرد.
۱۳. برای از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی، مخلوطی از جوش شیرین، آب لیمو و پودر تارتار استفاده کنید.
۱۴. برای تمیز کردن ظروف مسی از کچاپ گوجه فرنگی استفاده کنید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/