به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ محمدهادی ایمانیه رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه آمار بیماری دیابت در کشور ایران مانند کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، رو به افزایش است، گفت: به همین دلیل برگزاری این چنین کنگره هایی برای ارتقای سلامت عمومی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
ایمانیه افزود: در آخرین گزارش بیش از 10درصد جمعیت بالای 18 سال در استان فارس، مبتلا به دیابت هستند و معادل همین تعداد در مرحله قبل از دیابت هستند، که نشان دهنده اهمیت توجه به این بیماری است.
وی ادامه داد: لازم است برای پیشگیری از این بیماری، مردم چند کار اساسی را انجام دهند که شامل اعتماد به پزشکان خانواده و تشکیل پرونده سلامت است.
ایمانیه بیان کرد: زندگی های کم تحرک، مصرف دخانیات، چاقی و اضافه وزن، مصرف زیاد قند، چربی و شیرینی را از عوامل بسیار موثر در بروز دیابت عنوان کرد و ادامه داد: بیماری دیابت می تواند باعث چهار برابر شدن خطر ابتلا به بیماری قلبی، 10درصد کم بینایی و نابینایی و 17 برابر شدن بیماری کلیوی شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار داشت: امیدواریم نتیجه برگزاری این کنگره ها، کمک به ارتقای سلامت مردم در کل کشور و استان فارس باشد.
دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی دیابت نیز گفت: انجمن دیابت اروپا هر ساله همایش ها و دوره های آموزشی را برای به روز کردن اطلاعات پزشکان و متخصصان و فوق تخصصان، در کشورهای مختلف دنیا برگزار می کند که امسال این کنگره با حضور 300 شرکت کننده در شیراز، برگزار شد.
دباغ منش تصریح کرد: سخنرانی های این کنگره در خصوص بخش های مختلف بیماری دیابت در زمینه اپیدمیولوژی، تشخیص و درمان دیابت است و کارگاه های آموزشی پیشرفته دیابت هم با حضور اساتید دانشگاه های کشور و 11 نفر از اساتید خارجی برگزار می شود.
این کنگره با حمایت انجمن دیابت اروپا و با همکاری انجمن متخصصان غدد درون ریز و متابولیسم ایران، انجمن دیابت ایران، پژوهشکده علوم داخلی و مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از دوازدهم تا چهاردهم اسفند در حال برگزاری است.
انتهای پیام/ر