به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان،پخت آش نذری «فاطمه زهرا(س)» یکی از نذرهای مرسوم در اغلب مناطق ایران محسوب میشود. مردم نایین پخت آش نذری را در ایام عزاداری و اغلب در سوگواری حضرت فاطمه(س) روی آتش ملایم بار میگذارند.
عاشقان فاطمهزهرا(س) هرکدام به نوعی ارادت خود را به سررشته و سرمنشا خاندان ائمه اطهار(ع) میکنند. برخی با پختن آش نذری «فاطمه زهرا(س)» و برخی سفرهای که به نام این بانو مزین شده میگسترانند .
برپایی نذری های بزرگ و کوچک به نیت ائمه اطهار به ویژه شهادت حضرت فاطمه (س) حاکی از روا شدن حاجت ها در توسل به این بزرگواران است. همه ساله حاجتمندان بسیاری با خلوص نیت و صفای دل در مراسم عزاداری شرکت می کنند و با همه وجود یگانه دخت نبی اکرم (ص) را واسطه قرار میدهند تا حاجت خود را بگیرند.
گفتنی است شهر بافران ومحمدیه از جمله مناطقی بود که بیشترین آش نذری پخته و توزیع شد.
انتهای پیام/م